Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Parti İl Başkanlığı’ndan ‘Halk Günü’ toplantısı

AK Parti İl Başkanlığı’ndan ‘Halk Günü’ toplantısı

AK Parti İl Başkanlığı ‘Halk Günü’ toplantısı İl Binasında gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanlığı ‘Halk Günü’ toplantısı İl Binasında gerçekleştirildi. 
AK Parti İl Başkanlığı Halk Günü toplantısı, her ayın ikinci Perşembe günü İl Teşkilat binasında yapılmaya devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, ‘Halk Günü’ toplantısında vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sorunlarını, talep ve önerilerini dinledi. 
Öznesi Balıkesir olan her konunun takipçisi olma gayreti içerisinde olduklarını söyleyen İl Başkanı Başaran, halkımızla birlikte olmak, onların sorunlarına, taleplerine çözüm bulmak için çalıştıklarını ifade etti. 
Ülkesine ve milletine hizmet etmeyi, derdiyle dertlenmeyi 20 yıldır sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Başaran, “Milletin iradesiyle, desteğiyle kurulan Ak Parti gerçekleştirdiği hizmetlerle milletimizle birlikte hizmetlerine aralıksız devam etmektedir. AK Parti İl Başkanlığı olarak her ayın ikinci Perşembe günü halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Halkımızın dertleriyle hemhal olup, çözüm odaklı çalışmalarımız sürecek. Bildiğiniz gibi, AK Kadrolarımız her daim milletimizin yanında, milletimizle birlikte yürümeye devam ediyor. 20 ilçe Teşkilatımız, ana kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle Başkanlıklarımızla birlikte halkımıza yardımcı olarak onları dinliyor. Milletimizin derdiyle hemhal olup, çözümü birlikte üretiyorlar. Çünkü biz her daim milletimizin yanında, milletimizle birlikteyiz.” dedi.     Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı