Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi seçim stardını verdi

AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi seçim stardını verdi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Balıkesir Muhtarlarına yönelik düzenlediği iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

İftar programının ardından AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İlçe Belediye Başkanları, İl Yönetim Kurulu ve İlçe Teşkilatları ile AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ne (SKM) giderek 14 Mayıs seçimleri için bismillah diyerek çalışmalara başladı. 
Türkiye Yüzyılı ve Türkiye için hemen şimdi diyerek çalışmalara başladıklarını ifade eden Başaran, 20 ilçede, 1133 mahallede, 3382 sandıkta seçimle ilgili gerekli planlamaları yaptıklarını ve 14 Mayıs’ta seçimleri güçlü bir şekilde kazanacaklarını bildirdi. 
Milletin iradesinin özgürce sandığa yansıması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Başaran “Seçim sonuçlarının eksiksiz bir şekilde tutanaklara yansımasıyla ilgili tüm tedbirlerimizi tekrar gözden geçirdik. Sandıklarla ilgili sorumlu arkadaşlarımızın seçim gününe kadar organizasyonun yapılacağı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde eğitimlerini gerçekleştireceğiz. AK Parti Balıkesir Milletvekili adaylarımızın programlarının organize ve koordine edileceği, Balıkesir ve ilçelerindeki seçim bölgelerimizde yapılacak çalışmaların planlanacağı, Seçim Koordinasyon Merkezi hayırlı uğurlu olsun. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin ülkemiz için, geleceğimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı