Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AK Parti İlçe Başkanı Doğan, 2022 planlarını anlattı

AK Parti İlçe Başkanı Doğan, 2022 planlarını anlattı

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, 2021 yılında yapılan çalışmaları ve 2022 yılında ilçede yapılacak yatırımları anlattı.

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, 2021 yılında yapılan çalışmaları ve 2022 yılında ilçede yapılacak yatırımları anlattı. 
AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, 2021 yılını değerlendirdi. 
Doğan, "Başlattığımız ‘Alışverişini yerel esnafından yap esnafına sahip çık’ kampanyamız çok ses getirdi. Öncelikle İlçe Teşkilatımız olarak biz ihtiyaç sahipleri ailelerimize gerekli olan tüm erzakları yerel mahalle esnaflarından yaptık. Daha sonrasında da birçok Dernek, Siyasi Parti ve Sosyal Kuruluşlar bu kampanyamıza destek verdi. Siyasi görüş gözetmeksizin kazanan yerel esnafımız oldu.“ dedi. 
Görev süresinde gerçekleştirilen en önemli projelerinden birinin Edincik ve Aksakal Mahallelerinde başlattıkları doğalgaz çalışmaları olduğunu söyleyen Doğan “Edincik Mahallemiz 2023 yılı kış ayları başında doğalgaz kullanımına başlayacak. Aksakal Mahallemizde olan bir takım sorunları bizzat Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez ile görüşerek çözümledik. Çok yakında başlayacak olan çalışmalar ile birlikte inşallah Aksakalımız da Doğalgaz kullanımına başlayacak." dedi. 
Doğan “6. Ana Jet Üs Komutanlığı karşısındaki ‘Dalçık’ projemiz tamamlandı ve halkımızın kullanımına açıldı. Etrafında bulunan Peyzaj çalışmaları Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz tarafından üstlenildi. Liman AVM üst geçit projemizde ise son aşamaya geldik, yaz ayları gelmeden halkımızın kullanımına sunmayı planlıyoruz.” dedi. 
Doğan “Paşakent mahallemizde başlattığımız Kültür Merkezi projemizin çok hızlı bir şekilde yükseliyor. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde iç tefriş ve dekorasyonu tamamlanması ile halkımızla hep beraber yapılacak etkinliklere katılım sağlayabileceğiz.” dedi 
Doğan, “Bandırma Eğitim Araştırma Hastanesi statüsü alan Devlet Hastanemizin kadroları, ek binaları her ne kadar günden güne büyümeye ve gelişmeye devam etse de bölgemiz çok hızlı bir şekilde büyüyor. Bu büyümeye yetişebilmek ve halkımızın kaliteli sağlık hizmeti almasını sağlamak bizim görevimiz. Yaptığımız istişareler neticesinde inşallah çok kısa bir süre içerisinde ilçeye yeni hastane müjdemizi vereceğiz. İlk etapta 400 Yataklı yepyeni bir bina olarak planladığımız Yeni Devlet Hastanemiz ile ilgili Bakanlık nezdinde çalışmalarımız devam ediyor.” dedi. 
Doğan, “Müjdesini verdiğimiz 2. Etap TOKİ Projemiz ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Yeri hazır olan 2. Etap TOKİ Konutlarımızı görev süremiz içerisinde Bandırma halkına kazandırmayı planlıyoruz. Halkımızın en temel ihtiyaçlarından birisi olan Barınma ihtiyacını 2. Etap TOKİ Projemiz ile birlikte gelir seviyesi düşük olan ailelerimizde çözümlemeyi hedefliyoruz.” diyerek sözlerine ekledi. 
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli