Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Parti İlçe Başkanı Onay gönül elçisi adayı oldu

AK Parti İlçe Başkanı Onay gönül elçisi adayı oldu

Balıkesir İl Genel Meclis Üyeleri gönül elçisi adayı oldular.

Balıkesir İl Genel Meclis Üyeleri gönül elçisi adayı oldular.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın eşi Emine Erdoğan`ın himayesinde başlatılan Toplum Kalkınmasın da `Gönül Elçileri` projesi, Balıkesir İl Özel İdaresi birim müdürleri ile İl Genel Meclisi üyelerine anlatıldı.
Onay, gönül elçisi aday formunu doldurdu
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan`ın eşi Nuran Turhan, İl Genel Meclisi Salonu`nda, İl Genel Meclisi Başkanı Ramazan Bahçavan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Deniz, AKP Erdek İGM Üyesi aynı zamanda AKP İlçe Başkanı Hikmet Onay ile İGM`nin diğer üyelerinin katıldığı toplantıda, korunmaya muhtaç çocukların sorumlulukları altında olduğunu ve iyi yetişmelerinin topluma katkı sağlayacağını belirterek, toplumsal duyarlılığı geliştirmek istediklerini söyledi.
İnsanların gönüllü kavramı kapsamında sevinç, üzüntü, yardımlaşma, elden tutma, fikir alış verişi, sahip çıkma ve paylaşma gibi birçok güzel işler yaptığını anlatan Nuran Turhan şöyle konuştu: "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı`nın hayata geçirdiği gönül elçileri projesi tüm Türkiye`de yaygınlaşıyor. Toplumumuzda var olan hayırseverlik duygularının daha kurumsal ve tek çatı altında, daha planlı yürütülmesini amaçlayan proje ile gönüllülük kavramı büyük bir kabul gördü.  13 toplantıya ev sahipliği yaptık.
İl genelinde ise 75 toplantı yaparak Türkiye genelinde bir rekora imza atıldı.   İlimizde her kesime ulaştık. Koruyucu aile hizmetinden, kadın, çocuk, engelli, yaşlı, yoksul, şehit aileleri ve gaziler gibi onların kalitelerini yükseltmeye yönelik, katkı sağlayacak kişilerden oluşan gruplarımıza proje ile ilgili bilgiler verdik. Toplumumuzda herkes gönüllülük adına bir şeyler yapmak istiyor. Biz burada bir olmak, beraber olmak istiyoruz. El ele vererek çalışmak ve bir farkındalık ortaya koymak istiyoruz. Gönülden gönüle ulaşmanın en kısa ve en anlamlı yollarından birini bulmanız için birlikte işbirliğine çağırıyoruz.  Hepinizi gönüllü olmaya davet ediyorum."
"Gönül Elçileri" ve"Koruyucu Aile" projesi, hakkındaki sunum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Mehmet Sakallı tarafından yapıldı.
Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklama yapan Balıkesir İl Genel Meclis Başkanı Ramazan Bahçavan, sosyal sorumluluk projesi olarak başlatılan bu projeye destek vereceklerini belirtti.
Toplantının sonunda, İGM üyeleri kendilerine verilen formları doldurarak gönül elçisi adayı oldular.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı