Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

AK Parti Milletvekili Aydınlıoğlu Erdekte

AK Parti Milletvekili Aydınlıoğlu Erdekte

AK Parti Erdek İlçe Başkan ve yönetim kadrolarının yenilenmesini takiben devam eden destek ziyaretlerine AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğluda katıldı.

AK Parti Erdek İlçe Başkan ve yönetim kadrolarının yenilenmesini takiben devam eden destek ziyaretlerine AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu`da katıldı.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, yenilenen AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı`na hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, AK Partinin yeni yönetimine ilk ziyareti yapan milletvekili oldu. 
AK Parti İlçe Başkan ve yönetim kadrolarının yenilenmesi sonrası göreve başlayan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay`a hayırlı olsun ziyareti yapan Milletvekili Aydınlıoğlu, parti binasında yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde AK Parti iktidarı tarafından yapılan ve yapımı devam eden hizmetleri anlattı.
Dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir teşkilatlanma özelliğine sahip bir partinin üyesi olmaktan gurur duyduğunu belirten Aydınlıoğlu, bu birlik ve beraberlik ile Erdek`in tüm sorunlarının rahatlıkla çözülebileceğini söyledi. 
AK Parti döneminde yapılan hizmetler hakkında bilgi vermeye devam eden Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Balıkesir`in Büyükşehir statüsüne dönüşmesiyle de ilgili bilgi verdi.
Balıkesir`in Türkiye`nin öncü illerinden biri olduğunu öne süren Aydınlıoğlu, "Büyükşehir Balıkesir`e çok yakışacak ve Balıkesir bunu fazlasıyla hak etmiştir" dedi.
Başta AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay olmak üzere, parti yönetim kurulu üyeleri, belediyenin AK Partili meclis üyeleri ile parti üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Milletvekili Aydınlıoğlu, Erdek ve çevresine kazandırılmak istenen konular hakkında da önemli açıklamalar yaptı.
Toplantıda hazır bulunan partililer tarafından, AK Parti Balıkesir Milletvekilinden; Erdek - Narlı çevre yolunun bir an önce yapımına başlanması, Erdek - Bandırma alt yolunun (Düzler Mahallesi ile Erdek İlçesi arası Bandırma eski karayolu) duble yol yapılması, Erdek`e doğalgazın getirilmesi, Erdek`te kullanılmayan kamuya ait eğitim ve dinlenme tesislerinin değerlendirilmesi ile bir gençlik merkezinin kurulması talep edildi.
Aydınlıoğlu: "1,5 yıldır Erdek`ten bana yardım talebiyle kimse gelmeyince ben çıkıp geldim"
Kendisinden talep edilen istekler hakkında görüşlerini açıklayan AK Parti Milletvekili Aydınlıoğlu, "Bu öncelikli isteklerinizin hepsinin takipçisi olacağım. Balıkesir`e yapılan hizmetlere bakıldığında Erdek çok geride kalmış bir ilçe. Ancak bana 1,5 yıldır Erdek`ten hiç kimse kalkıp gelmedi en sonunda ben çıkıp geldim. Ankara`da benim kapım herkese açıktır buyurun gelin. Bizim işimiz sizlere hizmet getirmektir" dedi. 
İlçemizdeki çevre yolu sorununun bir an önce çözümlenmesinin yanında diğer isteklerin de bizzat takipçisi olacağının sözünü veren Aydınlıoğlu, görevlerine yeni atanan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ve yönetim kadrolarına görevlerinde başarılar dileyip, Allah utandırmasın şeklinde konuştu.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ise, Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu`na ilçeye yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "benim için ilkler çok önemlidir. Bunun için yeni yönetimimize ziyarette bulunan ilk milletvekilimiz olan Ali Aydınlıoğlu`na sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. 
Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı