Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti Milletvekili Aydemir, Saraylar Mahallesi’nde

AK Parti Milletvekili Aydemir, Saraylar Mahallesi’nde

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran ve beraberindeki heyet, Marmara Adası’na giderek kırsal Saraylar Mahallesi’nde düzenlen

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran ve beraberindeki heyet, Marmara Adası’na giderek kırsal Saraylar Mahallesi’nde düzenlenen iftara katıldı. 
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir ve beraberindeki heyetin ilk durağı Avşa Adası oldu. Avşa Adası’nda esnaf ziyareti yapan AK Parti heyeti, Kıbrıs Gazisi İbrahim Cömert ile Ali Karabela ve Hatice Kol'u evlerinde ziyaret etti. Ardından Soner Kuloğlu isimli vatandaşın ihtiyacı olan akülü sandalyesi hediye edildi.    
Daha sonra Marmara Adası’na geçen heyet, Şırnak'ta Gazi olan Cemal Akın ve Şehit Esat Oktay Yıldırım'ın eşi Serpil Yıldırım’ı ziyaret ederek istekleri olup olmadıkları soruldu. Marmara İlçesi’nde esnaf ziyareti de gerçekleştiren AK Parti’liler, buradaki program sona erdikten sonra Saraylar Mahallesi’nde keyifli ve kalabalık bir iftar sofrasında ada sakinleriyle buluştu. İftar sonrasında Saraylar Belediyesi eski Başkanı rahmetli Güner Yavuz'un annesi Atife Yavuz ziyaret edildi. 
AK Parti heyetinin ada ziyareti, Egemen Geyik, Serra Aksoy ve Merve Şahin isimli vatandaşlara akülü sandalyeleri teslim edilerek sona erdi. 
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı