Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AK Parti Milletvekili Canbey, yeni yurt müjdesi verdi

AK Parti Milletvekili Canbey, yeni yurt müjdesi verdi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’den yeni yurt müjdesi geldi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’den yeni yurt müjdesi geldi. 
Canbey, Balıkesir Üniversitesi Çağış Kampüsünde yapımı devam eden, Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) ait yurt inşaatlarını yerinde inceledi.
Balıkesir Üniversitesi kampüs alanı içinde yapımı devam eden yurtların inşaat çalışmalarını yakından takip eden Canbey, BAÜN Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Rektör Yardımcıları ve kurumların yetkilileri ile birlikte yurt bölgesini ve yeni yapılacak olan yeri gezdi.
Milletvekili Canbey, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada "BAÜN Çağış Kampüsü’nde yapımı süren ve her aşamasını takip ettiğimiz yurt projeleri etabının birisi Ocak 2023’te tamamlamış ve hizmete girmiş olacak. Diğer etap inşaatı ise arkasından tamamlanmış olacak. Bugün bir müjdeyi daha vermek istiyorum. 1000 kişilik bir yurt daha yatırıma alındı. Artırılacak kapasite ile 1316 öğrenciye hizmet verebilecek bu yurdumuzun da yapımına başlayacağız ve böylece yurtların hepsi tamamlandığında Çağış Kampüsü’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt kapasitemizi 7000'in üzerine çıkartmış olacağız.” dedi. 
Canbey ve yetkililer yurt inşaat alanını gezdikten sonra Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş'u rektörlük makamında ziyaret etti. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Parti Milletvekili Canbey müjdesi verdi
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli