Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK Parti seçim startını verdi

AK Parti seçim startını verdi

AK Parti Genel Merkezi AR-GE ve Eğitim Başkanlığı'nın düzenlediği Teşkilat Akademisi eğitimi Balıkesir'de düzenlendi.

AK Parti Genel Merkezi AR-GE ve Eğitim Başkanlığı'nın düzenlediği Teşkilat Akademisi eğitimi Balıkesir'de düzenlendi. 
Hasan Can Kültür Merkezi'nde başlayan ve iki gün sürecek eğitimlerde teşkilat mensuplarına çeşitli konularda eğitimler verilecek. 
Teşkilat Akademisi Eğitim Programının açılışında konuşan AK Parti Genel Merkezi AR-GE ve Eğitim Başkanlığı Başkan Yardımcısı Seda Sarıbaş, 2023 seçimlerine yaklaşılırken teşkilat içi eğitimlerin önemine değindi. Açılışta yapılan konuşmaların ardından başta AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz olmak üzere birçok isim çeşitli konularda sunumlarını gerçekleştirdi. 
Eğitim programının açılışında konuşan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, pandemiyle birlikte teşkilatlarda oluşan ataletin sona erdirilmesi için eğitimlere başlandığını söyledi. 
2019 seçimlerinden hemen sonra pandeminin de girmesiyle teşkilatlarda doğal bir atalet meydana geldiğini belirten Başaran, “Genel merkezimiz Teşkilat Başkanlığımız, AR-GE Başkanlığımız teşkilatlarımızın 2023 hedeflerine daha azimli, daha gayretli, hazır bir şekilde ulaşabilmesi için bu eğitim programlarını tertip etmeye başladı.” dedi. 
Toplantıda hazır bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti'nin 2001 yılından bu yana girdiği bütün seçimleri kazanarak 2023 seçimlerine hazırlandığını hatırlattı. 
AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Seda Sarıbaş ise yaptığı konuşmada, “Bu Hikayenin Kahramanı Sensin” diyerek çıktıklarını dile getirdiği bu yolda Allah'ın izniyle bu haftadan itibaren 80 ilde eğitimlerin tamamlanacağını açıkladı. 
Yapılan konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam eden eğitim programında teşkilat mensuplarına çeşitli konularda eğitim verildi. 
Balıkesir’de 2 gün devam edecek Teşkilat Akademisi Eğitimi’ne; AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, AK Parti Balıkesir milletvekilleri Yavuz Subaşı, Belgin Uygur, Adil Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ile partililer katıldı. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Parti seçim startını verdi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli