Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK Parti teşkilatlarında dev seçim provası

AK Parti teşkilatlarında dev seçim provası

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığınca, Sandığa Sahip Çıkıyoruz” adlı toplantı düzenlendi.

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığınca, “Sandığa Sahip Çıkıyoruz” adlı toplantı düzenlendi.
AK Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen ’Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ Toplantısı, ilçemizde 7 Mart 2015 Cumartesi günü saat 14.00’te başladı.
AK Parti teşkilatlarında, 7 Haziran Genel Seçimleri çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti adına Erdek merkez ve bağlı kırsal mahallelere konulacak seçmen sandıklarında görev alacak sandık kurulları, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever’in başkanlığında parti binasında bir araya geldi.

Teşkilat çalışmaları kapsamında AK Parti Genel Merkezi tarafından tüm illerde il başkanlıkları, ilçelerde ise ilçe başkanlıkları tarafından gerçekleştirilen ’Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ Toplantısında AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever tarafından sandık kurullarına detaylı bilgiler aktarıldı.
Düzenlenen program hakkında bilgi veren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, ‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ toplantısında, seçimler öncesi sandık kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, daha sağlıklı bir seçim yapılabilmesi amacıyla görüştüklerini belirtti.
7 Haziran Genel Seçimlerinin tüm ülkeye hayırlı olmasını temenni eden Sever, şunları kaydetti: “Partimiz artık seçime hazırlık noktasında start vermiş durumdadır. Bizler de AK Partililer olarak elimizden gelen tüm çalışmaları yapacağız. Balıkesir’in milletvekilleri nezdinde tüm sorunları kapsayıcı ve çözümcü bir kadroya kavuşmasını arzuluyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin.”



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli