Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

AK Parti yönetimi belediyeyi ziyaret etti

AK Parti yönetimi belediyeyi ziyaret etti

AK Parti Erdek İlçe Yönetimi Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysanı ziyaret etti. AK Parti Erdek İlçe Başkanı Metin Canbaz ve yönetim kurulu üyeleri yapılan seçim sonrası ilk ziyaretlerini Erdek Belediyesine gerçekleştirdi.

AK Parti Erdek İlçe Yönetimi Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ı ziyaret etti. 
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Metin Canbaz ve yönetim kurulu üyeleri yapılan seçim sonrası ilk ziyaretlerini Erdek Belediyesi`ne gerçekleştirdi. 
Yeni seçilen parti yönetimi, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`a yaptıkları ziyarette, belediyenin hizmetlerini takdirle karşıladıklarını ve bundan sonra yapacakları hizmetlerde de her zaman yanında olacaklarını söylediler.
Erdek`in, AK Partili belediye başkanı ile huzurlu yeni bir hizmet çizgisi yakaladığını vurgulayan AK Parti heyeti, "Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ilçeye çok büyük hizmetleri kazandırma mücadelesi veriyor. İşte hastane, işte kapalıspor salonu, işte zeytinliada ören yeri, işte mahallelerde yenilenen sokak ve tretuarlar. Kendilerini bu yaptığı hizmetlerden dolayı kutluyoruz. Daha önce her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyorduk. Bundan sonra da yanında olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.
Kendisi Erdek`in sorunlarını iyi bilen ve çözüm yolları üreten bir yöneticimizdir. Belediye Başkanımızın ilçenin ufkunu açacak önemli projelerini parti kongresinde sinevizyon eşliğinde izlemiştik. Kısa sürede bu önemli hizmetleri kazandıracağına inanıyoruz ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`da, göreve yeni seçilen AK Parti Erdek İlçe teşkilatının yeni yönetim kadrosunu kutlayıp, görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı