Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK Partide bayramlaşma

AK Partide bayramlaşma

AK Parti Erdek İlçe teşkilatında bayram heyecanı yaşandı, AK Parti Erdek İlçe Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı AK partideki bayramlaşmaya AK Parti genel başkan yardımcısı Balıkesir Milletvekili Edip Uğur..

AK Parti Erdek İlçe teşkilatında bayram heyecanı yaşandı,
AK Parti Erdek İlçe Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı AK partideki bayramlaşmaya AK Parti genel başkan yardımcısı Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, Milletvekili M. Cemal Öztaylan ile çok sayıda partili katıldı.
Tüm kadrolarıyla bayramlardaki ziyaret geleneğinin heyecanla sürdüğünü söyleyen AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı yöneticileri, mübarek Kurban bayramında ilçe teşkilatına bayram kutlaması için gelen Balıkesir milletvekilleri A. Edip Uğur ve Cemal Öztaylan`a kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.
Bayramın 2. günü düzenlenen tebrik kabul törenine katılan AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, toplantıda hazır bulunan partililere hükümetin Erdek Belediyesi`ne yaptığı yardımları partililerle paylaştı.

AK Parti Balıkesir milletvekili A. Edip Uğur`un ise ağırlıklı olarak işlediği konu 12 Eylül 2010 referandumunda ortaya çıkan Erdek sonuçlarıydı.
Erdek`ten çıkan `Evet` oylarını başarı olarak değerlendirdiklerinin altını çizen Uğur, AK Parti`nin başarısı için çalışan bayanların gösterdikleri gayretlerden dolayı kendilerini bir kez daha kutluyorum şeklinde konuştu.
Artık, önlerinde Haziran 2011 tarihinde yapılacak genel seçim olduğunu kaydeden Uğur, Erdek`e yaptığı her ziyarette AK Parti Erdek kadrolarının her an bir seçim olacakmış gibi kendilerini hazır olarak görmekten çok mutlu olduğunu belirterek, geçmişte kalan seçimlerde olduğu gibi genel seçimde de bayanlardan iyi bir çalışma beklediklerini açıkladı.
AK Parti Genel başkan yardımcısı ve Balıkesir milletvekili A. Edip Uğur, Milletvekili Cemal Öztaylan, Erdek`te ki parti teşkilatına gelmeden önce sırasıyla Susurluk, Manyas ve Gönen`i ziyaret ettikten sonra ilçemizdeki bayramlaşma törenine katıldılar. Milletvekillerinin Erdek ziyaretinden sonraki durakları ise, Bandırma, Kepsut, Dursunbey, Bigadiç ve Edremit ilçeleri oldu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli