Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti’de siyasi ve hukuki işler istişare toplantısı

AK Parti’de siyasi ve hukuki işler istişare toplantısı

AK Parti İl Başkanlığı, “İlçe Teşkilatları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanları İstişare Toplantısı” gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanlığı, “İlçe Teşkilatları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanları İstişare Toplantısı” gerçekleştirdi. 
AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı ve Başkanvekili Vahdettin Çiftçi, İl Kadın ve Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanları, 20 İlçe Teşkilatı’nın Siyasi ve Hukuki İşler Başkanları katıldı. Toplantı’da AK Parti’nin 2023 seçimlerine yönelik hazırlıkları ve AK Parti iktidarında hayata geçirilen hukuk ve adalet reformları ile bundan sonraki dönemde yapılacak çalışmalar değerlendirildi. 
Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonunun vatandaşlara anlatılmasına yönelik çalışmaları aktardı. 
Her seçim döneminin önemli olduğunu ancak 2023'te yapılacak seçimlerin tarihi bakımından ayrı bir öneme haiz olduğuna dikkat çeken Başaran "2023 seçimleri cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yılına denk gelen bir seçim. Milletimizle birlikte Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Seçimleri tekrar kazanarak, gençlerimize, çocuklarımıza refah içerisinde yaşayacakları bir ülke olma yolundaki adımları güçlü bir şekilde atıyoruz. AK Parti olarak durmak yok yola devam diyoruz. Hedef belli 2023 seçimleri. Bu seçimleri de Allah’ın izniyle kazanacağız" değerlendirmesinde bulundu. 
Başaran’ın konuşmasının ardından AK Parti İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı ve Başkanvekili Vahdettin Çiftçi başkanlığında toplantıya geçildi. Toplantıda, AK Parti’nin 2023 seçimlerine yönelik hazırlıkları ve AK Parti iktidarında hayata geçirilen hukuk ve adalet reformları ile bundan sonraki dönemde yapılacak çalışmalar değerlendirildi.              Haber Merkezi
 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı