Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti’de yerel seçim çalışmalarında aday belirleme sürecinde sona gelindi.

AK Parti’de yerel seçim çalışmalarında aday belirleme sürecinde sona gelindi.

AK Parti’de hedef Büyükşehir ve 20 ilçeyi kazanmak

AK Parti’de yerel seçim çalışmalarında aday belirleme sürecinde sona gelindi. 

Aday belirlemede temayül yoklaması, anketler ve geçmiş seçim sonuçlarını bir arada ele alan komisyonlar, bu çerçevede AK Parti Teşkilat Başkanlığı ve ilgili ilin koordinatör milletvekilinin sunacağı raporlarla, açıklanmayan tüm il ve ilçelerin adaylarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. 

Balıkesir’de Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın adaylığının açıklanmasının ardından gözler ilçe belediyelerine çevrildi. 20 ilçenin tamamını AK Parti Belediyesi yapmak isteyen kadrolar gözle görünür bir performans sergiliyor. Koordinatör Şahin Tin, Balıkesir’de yaptığı temaslarda İlçe Başkanlarının ilçeleriyle ilgili sorunlarını dinleyerek, görüş ve önerilerini raporladı. Tin’in İlçe Başkanlarına yaptığı konuşmada, 31 Mart yerel seçimlerinin adaylardan çok kendi geleceğimizin seçimi olduğuna dikkat çekti. 

Çalışmalara rehavete kapılmadan, hız kesmeden devam etmek gerektiğini belirten Koordinatör Tin, ilçe başkanlarının aktif bir seçim kampanyası yürütmek için seçime hazır olduğundan mutluluk duyduğunu vurguladı. 

AK Parti Balıkesir Koordinatörü, Denizli Milletvekili Şahin Tin, yerel seçimler öncesi aday belirleme çalışmalarında Balıkesir ilçe başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda, İl Başkanı Mehmet Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Tunahan Palaz ve İlçe Başkanları hazır bulundu. 

Haber Merkezi

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı