Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

AK Parti’den Balıkesir- Koca Avşar Mahallesi’nde tarihi miting

AK Parti’den Balıkesir- Koca Avşar Mahallesi’nde tarihi miting

AK Parti İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından Koca Avşar Mahallesi’nde mitingi düzenlendi.

Mitingte konuşan AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, AK Parti Milletvekili Adayı Ali Taylan Öztaylan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz binlerin katıldığı meydanda halkı coşturdu. 
AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Ali Taylan Öztaylan, mitingde yaptığı konuşmasında Türkiye’nin son yıllardaki yükselişini engellemek isteyenlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını söyledi. 
14 Mayıs’ta tekrar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçileceğini belirten Öztaylan, “Cumhur İttifakını meclise güçlü bir şekilde göndereceğiz. 14 Mayıs’ta kazanan Türkiye olacak, milletimiz olacak.” dedi. 
AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, mitingde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin dünyanın yükselen ve hızla gelişen ülkesi olduğunu ifade ettiği konuşmasında şunları söyledi. 
Bugün bu meydanı dolduranları Akşener’in kuvayi milliye meydanındaki mitinginden daha fazla olduğunu işaret eden Ok “Ama Akşener bölücülerle yürüme yolunu tercih etti. Kimi tercih etti özerklik diyenlerle, eyalet diyenlerle, askerine kurşun sıkanlarla bir olmayı seçti. Sen arkadaşlarını satarsan işte kuvayi milliye meydanı Balıkesir'de seni o alanda yüzüstü bırakır. Yoldaşların bölücüler olursa o meydanlar böyle boş kalır.” dedi. 
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ise yaptığı konuşmada, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin sadece partilerin yarıştığı bir seçim olmadığını, ülkeyi bölmek isteyenlerle, ülkesini sevenlerin arasında geçen bir seçim olacağını sözlerine ekledi. 
Kocaavşar Mitinginde yapılan konuşmalar sık sık Recep Tayyip Erdoğan sloganlarıyla kesilirken, meydana gelen binlerce vatandaşın sevgisi ve coşkusu hiç kesilmedi. Konuşmaların ardından AK Parti Milletvekili İsmail Ok, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Milletvekili Adayı Ali Taylan Öztaylan, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve AK Kadrolar kahvehane ziyaretleri yaparak, vatandaşlarla çay içip sohbet etti.   Haber Merkezi
 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı