Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti’den depremzede ailelere ziyaret

AK Parti’den depremzede ailelere ziyaret

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Bahar Koşan ve yönetim kurulları, Türkiye'yi yasa boğan yıkıcı depremlerin ardından Erdek’te misafir edilen depremzede aileleri ziyaret ediyor.

Erdek’te misafir edilen depremzede ailelerle bir araya gelen AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve beraberindeki heyet destek ziyaretlerini sürdürüyor. 
Deprem bölgesinden gelerek ilçemizde konaklayan aileleri sırayla ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu, bir araya geldiği ailelere hitaben yaptığı konuşmada, yaraların sarılması noktasında ellerinden geleni yapmak için çalıştıklarını bildirdi. 
Depremzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak bu zorlu süreci hep birlikte atlatacaklarını ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Alioğlu, ilçede misafir ettikleri ailelerin yalnız olmadıklarının altını çizdi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten depremzede aileler, birlik ve beraberliğin daim olmasını dilerken, Allah devlete zeval vermesin diyerek AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Kahramanmaraş başta olmak üzere 11 ilin zemininde, tüm milletin ise yüreklerinde derin yaralar açan asrın afetinden canlarını kurtarıp ilçemize sığınan depremzede vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinlediklerini belirten Alioğlu "Birlik ve beraberlik bizim milletimizin en büyük özelliğidir. Bugün birlik ve beraberliğin en büyük ölçüde hissedildiği ve yaşandığı zamanlardan geçiyoruz. Biz de Erdek olarak üstümüze düşen görevi yerine getirecek ve kardeşlerimize yüreklerimizi ve hanelerimizi açmaya devam edeceğiz. Bu zorlu süreci hep birlikte ele ele vererek atlatacağız ve yaraları hep beraber saracağız. Ayrıca deprem bölgelerine yardım gönderme, yardımların tasnif edilmesinin yanı sıra ilçemize gelen depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında herkes seferber oldu. Bu vesileyle tüm Erdek’lilere bu göstermiş oldukları birlik beraberlik ve gayretlerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim." diye konuştu.
Depremden etkilenen ve ilçemize yerleşen depremzedelerin ihtiyaçları Erdek Kaymakamlığı koordinasyonunda Erdek Kapalı Spor Salonu'nda kurulan ücretsiz marketten karşılanıyor. 
Haber: Tuncay Ertan
 



Anahtar Kelimeler: Parti’ depremzede ailelere ziyaret
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı