Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Partiden Kaymakama hoşgeldiniz ziyareti

AK Partiden Kaymakama hoşgeldiniz ziyareti

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, beraberinde partisinin yönetim kurulu üyeleri ve Erdek Belediye Meclisinin AK Partili üyeleri ile birlikte

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, beraberinde partisinin yönetim kurulu üyeleri ve Erdek Belediye Meclisinin AK Partili üyeleri ile birlikte, Erdek Kaymakamı Mustafa Demi-relli’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
İlçemizin yeni Kaymakamı Mustafa Demirelli ziyaretten dolayı AK Parti heyetine teşekkür etti.

İktidar partisinin ilçe başkanı ve yönetimi olarak Erdek’in gelişmesi için var güçleriyle çalıştıkları bilgisini kaymakam Demirelli’ye aktaran AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, ilçeye yapılacak olan hizmetlerde başta AK Parti Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan olmak üzere, AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı, AK Partili Belediye Meclis üyeleri olarak görev düştüğü sürece kaymakamlığın destekçisi olacaklarını açıkladı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Koordinatörlüğü ile uyum içinde çalıştıklarını belirten Sever, yasa gereği büyükşehir belediyesi kapsamında yer alan tüm hizmetlerin ilçemize getirileceğini sözlerine ekledi.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı