Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Partiden kurumlara ziyaret

AK Partiden kurumlara ziyaret

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Bandırma'daki bazı resmi kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, 10 Ağustos Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra, ilçe teşkilatına mensup bir kısım yönetim kurulu üyesi arkadaşı ile birlikte gittikleri Bandırma’da kurumları ziyaret etti.
Sever, Bandırma Devlet Hastanesi’nde
Bandırma Devlet Hastansesi’nde, Başhekim Uz. Dr. Muzaffer Şenveli ile bir araya gelen Murat Sever ve teşkilat üyeleri bir süre görüştü.
Yapılan görüşme, karşılıklı tanışma şeklinde geçerken, Sever, hastanede tedavi gören Erdek’li hastaları ziyaret edip, geçmiş olsun temennisinde bulundu.
AK Parti heyeti ETİMADEN’de
AK Parti İlçe Başkanı Murat Sever ve beraberindeki heyetin ikinci durağı ETİMADEN İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları oldu. Burada İşletme Müdürü Recep Şekerci ile tanışan partililer, birbirlerine başarılı çalışma temennisinde bulunup tesisten ayrıldı. 

Sever, Büyükşehir Bölgemiz temsilcisiyle
AK Parti İlçe Başkanı Sever ve beraberindeki partililerin Bandırma’da ziyaret ettikleri son nokta Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Hizmet Koordinasyon Başkanı Ziya Dermenci oldu.
Gönen Belediyesi eski Başkan Yardımcılık görevini yürüttükten sonra, Büyükşehir bünyesinde oluşturulan Güney Marmara Hizmet Koordinasyon Başkanlık görevine getirilen Dermenci ile tanışan heyet, birbirlerine başarı dileğinde bulundu.
Dermenci, Erdek ve bağlı mahallelere getirilmesi planlanan hizmetler için kendisine danışılması önerisinde bulundu.
Sever ile Dermenci’nin ziyareti, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Bandırma İtfaiyesi Grup Amirliği Hizmet Binasında gerçekleşti.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı