Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AK Partili Aydemir, Bandırma’da

AK Partili Aydemir, Bandırma’da

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Balıkesir ve ilçelerine ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Balıkesir ve ilçelerine ziyaretlerini sürdürüyor. 
Milletvekili Aydemir, Bandırma’yı ziyaret ederek Bandırmalı hemşerileriyle buluştu. 
Aydemir’in Bandırma ziyaretinin ilk durağı AK Parti İlçe Teşkilatı oldu. Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Aydemir, çalışmalar ve 2023 hedefleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. 
Bandırma’da esnaf ziyareti gerçekleştiren, sorunlarını dinleyerek sohbet eden Milletvekili Aydemir, “Derdimiz millet, gayemiz hizmet” dedi. 
Bandırma ilçesinin mahallelerini dolaşarak muhtarların ve mahallelinin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Aydemir, Ayyıldız Mahallesi Muhtarı Ali Derman ile sohbet etti. Milletvekili Aydemir, mahallesinin huzuru ve mutluluğu için çalışan muhtarları kutladı. 
Ayyıldız Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarını da ziyaret eden Aydemir, hastalara acil şifalar dileyerek şunları söyledi: “Hayatta her şeye sahip olabiliriz ya da hiçbir şeyimiz olmayabilir. Ama tek bir şeyimiz sağlığımız olmazsa dünyanın tüm mallarına da sahip olsak önemi yok. Hiçbir şeye sahip olmayabiliriz ama sağlığımız yerindeyse dünyanın en zengin insanıyız. Sağlık en önemli zenginliğimizdir. Sağlığımıza dikkat edelim ve kaybetmeyelim. Hastalarımıza acil şifalar diliyorum.” 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Partili Aydemir Bandırma’
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli