Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK Partili Başkan Uysal şampiyonları kucakladı

AK Partili Başkan Uysal şampiyonları kucakladı

Burhaniye Belediyesi'nin AK Partili Başkanı Necdet Uysal'ı, çeşitli dallarda yarışarak dereceler elde eden sporcular ziyaret etti.

Burhaniye Belediyesi'nin AK Partili Başkanı Necdet Uysal'ı, çeşitli dallarda yarışarak dereceler elde eden sporcular ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal'ın ziyaretçileri Türkiye Birincisi, ikincisi, Marmara Bölge Birincisi, İkincisi ve Balıkesir il birincisi sporcular oldu.
Ziyarette konuşan Başkan Uysal, Sizlerle gurur duyuyoruz, şampiyonalardaki bu başarılarınızın okulda derslerinizde de aynı olmasını bekliyoruz, sizlere güveniyoruz” diye konuştu.
Burhaniye Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri, Antrenörleri Deniz Erenoğlu, Türkiye 1. si özel sporcumuz İpek Buse Bozdoğan ve Kulüp Yöneticileri birlikte Belediye Başkanı Necdet Uysal'ı makamında ziyaret etti.
Burhaniye Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri, Antrenörleri Deniz Erenoğlu, Türkiye 1. si özel sporcumuz İpek Buse Bozdoğan ve kulüp yöneticilerini konuk eden Başkan Uysal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, kendilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.
Antrenör Deniz Erenoğlu, Çok çalıştık, Hentbol kız takımımız Kulüplerarası Balıkesir il birincisi oldu. Haziran ayı sonunda Alanya'daki Minikler Türkiye birinciliğine katılacağız” diye bilgi verdi.
Erenoğlu, Ayrıca 26–28 Mart 2014 tarihlerinde Antalya'da yapılan Özel Sporcular Spor Federasyonu, Atletizm Bölge Şampiyonasında, down sendromlu Erkekler 14–16 yaş gurubunda Utku Selçuk 200 Metre ve Gülle Atma da Marmara Bölge Birincisi olmuştur. Aynı şampiyonada Mental Kızlar 12–24 yaş gurubunda İpek Buse Bozdoğan,  400 Metrede ve Gülle Atma da Marmara Bölge Birincisi olmuştur. Mental Erkeklerde 14–16 yaş gurubunda Özkan Karayel Gülle Atma da Marmara Bölge İkincisi olmuştur. Bu bölge şampiyonaları sonucunda sporcumuz İpek Buse Bozdoğan 2-4 Mayıs 2014 tarihleri arasında Adana'da Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. Özel sporcumuz İpek Buse Bozdoğan Türkiye Şampiyonasında 1500 metre de Türkiye Birincisi olmuş, üç adım atlamada da Türkiye İkincisi olarak bizleri gururlandırmıştır” açıklamasında bulundu.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Sizlerle gurur duyuyoruz, şampiyonalardaki bu başarılarınızın okulda derslerinizde de aynı olmasını bekliyoruz, sizlere güveniyoruz. Ayrıca Hentbolcu kızlarımızı da Alanya'ya gönderelim” dedi. Haber: Gürsel Vardar-Burhaniye


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli