Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK Partili başkanlar Kızılcahamamda buluşuyor

AK Partili başkanlar  Kızılcahamamda buluşuyor

AK Partinin Ankara-Kızılcahamam kampına Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onayda katılıyor.

AK Partinin Ankara-Kızılcahamam kampına Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay`da katılıyor.
Başbakan Tayyip Erdoğan`ın talimatıyla AK Parti, 81 il başkanı ile 957 ilçe başkanını Kızılcahamam`da kampa alıyor. Partinin 11 yıllık tarihinin en büyük kampı Pazartesi ve Salı günü olmak üzere iki gün devam edecek. 
Partisinin Ankara-Kızılcahamam`da düzenlenecek toplantısına gitmeden önce gazetemize açıklama yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, açılış konuşmasını Başbakan Erdoğan`ın yapacağı toplantının gündeminde, çözüm süreci, yaklaşan seçimler ile yeni Anayasa konularının yer alacağını bildirdi. 
AK Parti teşkilatına akademisyen Şaban Kızıldağ, `Başarı için mazeret yok` konulu eğitimin verileceğine değinen Onay, "Toplam bin 38 kişinin katılacağı toplantının birinci gününde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, AK Parti`nin teşkilat yapısı ve teşkilat çalışmaları hakkında bir sunum yapacaktır" dedi.
Ekonomi İşler Başkanı Numan Kurtulmuş da, `Yeni Türkiye`nin inşasında seçimlerin önemi` konu hakkında geniş bir sunum yapacağını belirten Onay, kampın ikinci gününde, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, `Türkiye`nin dış politikası`, Genel Başkan Yardımcılarından Mehmet Ali Şahin `yeni Anayasa çalışmaları`, Mustafa Şentop da `Başkanlık sistemi` konularında atılan adımları ve beklentileri anlatacak. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ise çözüm süreci ve teşkilatın üstleneceği rol konusunda il ve ilçe başkanlarına ayrıntılı bilgi sunacak. Teşkilat Başkan Yardımcılarından Mehmet Emin Ekmen, `Teşkilat işlerinde usul ve esaslar`, Mahmut Göksu da, `Teşkilatta kordinasyon ve ilişkiler` konularını anlatacak" açıklamasında bulundu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı