Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ak Partili Canbey, çalışmalarıyla göz dolduruyor

Ak Partili Canbey, çalışmalarıyla göz dolduruyor

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’in 1 haftalık rotası; Ankara-İtalya-Isparta-Burdur-Dursunbey-Bigadiç-Altıeylül ve Karesi oldu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’in 1 haftalık rotası; Ankara-İtalya-Isparta-Burdur-Dursunbey-Bigadiç-Altıeylül ve Karesi oldu. 
TBMM’de Dışişleri Komisyonu ve Dijital Mecralar Komisyonu üyelikleri ile birlikte Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyeliği bulunan Milletvekili Canbey, yoğun Meclis çalışmalarının yanında AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı olarak da görev yapıyor. 
Geçtiğimiz hafta ülkemizi temsilen İtalya’ya giden Milletvekili Mustafa Canbey “Sınır Aşan Organize Suçla Mücadelenin Geleceği/Palermo Sözleşmesi” konulu toplantıya katıldı. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesaplarında paylaşım yapan Canbey “Akdeniz-PA Napoli Konferansı’nda BM Uluslararası Organize Suçlarla Mücadele Sözleşmeleri (Palermo Sözleşmesi) üzerine; İnsan Kaçakçılığı, Çevreyi Etkileyen Suçlar ile Bilgi ve Teknoloji Suçları konularında bir dizi toplantılar gerçekleştirdik.” dedi. 
İtalya ziyareti dönüşünde ayağının tozuyla Genel Merkez adına Isparta ve Burdur teşkilatlarına eğitime giden Canbey, “Siyasal İletişim ve Yeni Medya” konulu eğitimler verdi. 
Burdur ve Isparta’nın ardından Balıkesir’e gelen Mustafa Canbey, Dursunbey, Bigadiç, Altıeylül ve Karesi İlçelerinde yoğun ziyaretler gerçekleştirdi. 
Dursunbey’de, kırsal mahalle hayırlarına katılan Canbey, Odaköy ve Hamzacık göletlerinde incelemelerde bulundu. 
Bigadiç İlçesi Küçükyeni Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Canbey, geçtiğimiz yıl trafik kazasında vefat eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Veli Aycan'ın yıl mevlidi münasebeti ile babası Şerif Aycan’a taziyede bulundu. Günün ilerleyen saatlerinde Altıeylül Dişbudak Muhtarı Sezai Çakıcı’nın evine misafir olan Canbey, burada Altıeylül muhtarları ile bir araya gelerek mahallelerin konuları üzerine sohbet etti. Haftanın ilk gününde Karesi İlçesinde esnaf ziyareti yapan Canbey, Küçük Sanayi Sitesi ve Zağnos Paşa Meydanı’nda esnafları ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi. 
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli