Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK Partililerden Hızlı İnternet istediler

AK Partililerden Hızlı İnternet istediler

Burhaniye Karadere Köyünde 63 yaşındaki İbrahim Çakır, köylerine ziyarete gelen AK Partililerden Köyünde Yavaş İnternet Sorunu olduğunu söyledikten sonra Hızlı İnternet olması için yardım istedi.

Burhaniye Karadere Köyünde 63 yaşındaki İbrahim Çakır, köylerine ziyarete gelen AK Partililerden `Köyünde Yavaş İnternet Sorunu` olduğunu söyledikten sonra `Hızlı İnternet` olması için yardım istedi.
Karadere Köyündeki bir kahvehanede konuşma yapmak üzere toplanan köylüler sorunlarını anlatırken 63 yaşındaki İbrahim Çakır`ın köyde İnternet olduğunu ama yavaş olması sorun olduğunu anlatıp, yetkililerden `Hızlı İnternet` olması için yardım istedi.
Evdeki engelli çocuğumun interneti çok ağır ve çok yavaş olduğu için engelli çocuğumun dünya ile ilişkisi kesiliyor. Hızlı internet istiyorum. köyde okuyan öğrenciler de ev ödevlerini yaparken zorlanıyorlar diyen İbrahim Çakır, internetin artık şehirlerde değil, köylerdeki çocuklarımızın eğitiminin bir parçası olduğunu söyledi.
AK Parti Burhaniye İlçe Başkanı Özer Koyuncu ile birlikte yerel seçim gezilerine başlayan AK Parti Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Necdet Uysal`da, `Köyde Yavaş İnternet Sorunu` olduğunu ve `Hızlı İnternet` olması isteğinin Karadere Köyü Muhtarı Hüseyin Girgin ile konuyu görüştüklerini ve sorunun kısa sürede çözecekleri sözü verdi.
İnternetin köylere kadar girmesinin çok önemli bir gelişme olduğunun altını çizen Necdet Uysal, "Engelli kardeşimizin ülkemiz ve dünya ile tek bağlantısı internettir. Yavaş hızda olması elbet canını sıkacak ve dünya ile bağlantısını kesecektir. Bu sorunu elektrik sorunları ile birlikte çözeceğiz" dedi. 
Engelli gence söz veren Başkan adayı Uysal, `Hızlı İnternet` konusunu Burhaniye`deki yetkililerle konuştuklarını en kısa sürede sorunun çözüleceğine inandığını belirtti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli