Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Partinin aday adayı Bostancı projelerini açıkladı

AK Partinin aday adayı Bostancı projelerini açıkladı

AKPden Bandırma Belediyesi Başkan aday adayı olan Bostancı, ilk işinin Bandırmanın yoksulluk haritasını hazırlamak olduğunu söyledi.

AKP`den Bandırma Belediyesi Başkan aday adayı olan Bostancı, ilk işinin Bandırma`nın yoksulluk haritasını hazırlamak olduğunu söyledi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Bandırma Belediye Başkan aday adayı Alp Bostancı, düzenlediği basın toplantısında, Bandırma için hazırladığı projelerini açıkladı. 
Bandırma Belediye Başkanı olduğu takdirde Bandırma`yı bölgenin yıldız kenti yapma çabası içinde bulunacağını kaydeden Bostancı, sosyal belediyecilik anlayışını ise "Sosyal belediyecilik demek halka hizmettir. Siyasetin amacı da insana hizmettir. Toplumun her kesimini Adalet ile yönetmek başlıca görevlerimizden biri olacaktır. Başkanlığımdaki belediyede Bandırma`nın bir yoksul aile haritası çıkarılacaktır. Hiçbir yoksul aile, çocuk ve üniversite öğrencisi aç yatmayacaktır." dedi.
Bostancı, daha sonra da genel projeleri hakkında bilgi verdi.
Bostancı`nın basın toplantısında Bandırma Belediyesi`nin eski başkanlarından Recep Eraydın, Başkan Yardımcısı Mehmet Aslaner ve Belediye Meclis Üyesi Mesut Tatlıdil`in yanı sıra kalabalık partili topluluğu da hazır bulundu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli