Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Partinin Büyükşehir adayı Uğur, Erdekte

AK Partinin Büyükşehir adayı Uğur, Erdekte

Başbakan Erdoğan tarafından ismi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak açıklanan AKP Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur Erdeke geldi.

Başbakan Erdoğan tarafından ismi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak açıklanan AKP Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur Erdek`e geldi.
Cumartesi günü Erdek`e gelen AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Erdek İlçe teşkilatında partililer ile bir araya geldi.
Büyükşehir adayı A. Edip Uğur ile beraberinde yer alan AKP Balıkesir Milletvekilleri Tülay Babuşçu, Ali Aydınlıoğlu, AKP Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ve il yöneticilerini, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, AKP Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ve parti yöneticileri, AKP`li belediye meclis üyeleri ile partililer Düzler Mahallesinde araç konvoyu ile karşıladı.
Hep birlikte AK Parti Erdek İlçe Teşkilatına gelindikten sonra konuklara hitap etmek üzere söz alan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur`un Balıkesir Büyükşehir belediye Başkan adaylığından büyük bir memnuniyet duyduklarını açıkladı.                            
Uğur`u, AK Partinin kurucu il başkanı, milletvekili, genel başkan yardımcı olduğunu partilerle paylaşan Onay, "AK Parti iktidarı döneminde Balıkesir`e yapılan tüm hizmetlerde kesinlikle katkıları ve imzası olan bir büyüğümüz. Kendisinin büyükşehir belediye başkan adayı olmasından fazlasıyla memnunuz." dedi. 
AK Parti teşkilatları olarak Balıkesir`de büyükşehir belediye başkanlığını kazanmak istediklerini dile getiren Onay, "Hem Edip beyin adaylığını, hem de Büyükşehir statüsünü Balıkesir için bir avantaj ve fırsat olarak görüyoruz. Belediyeyi kazandıktan sonra yapılacak işler ve hizmetler olarak da Edip beyin başkan olması artı bir değer ve katkı sağlayacaktır. Genel Başkan yardımcımızın aday gösterilmesi başbakanımız ve partimizin genel merkezinin Balıkesir`e verdiği önemin de bir göstergesidir. Hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuşup sözü Uğur`a verdi.
İlçe teşkilatında partililere seslenen Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Erdek Belediyesi`nin aynı partiden olması halinde Balıkesir ve Erdek`teki kazanımların yüksek olacağını söyledi.
Erdek`e 5 yılda sayısız yatırımların geldiğini kaydeden Uğur, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın bunları yakından takip ederek, Ankara`dan her dönüşünde ilçeye yatırım ile döndüğünü bildirdi.
Başbakan Recep Tayip Erdoğan`ın belediyecilikten gelmesinin belediyeler için büyük şans olarak görülmesini isteyen Uğur, Başbakanın bu işi iyi bildiğini ve belediyelere çok önem verdiğinin altını çizdi.
Toplantı sona erdikten sonra, Edip Uğur ve beraberindeki milletvekilleri ile partililer, S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İlgen`in oğlu Mehmet İlgen ile Güliz`in düğün törenine katılmak üzere parti binasından birlikte ayrıldılar.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false