Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK Partinin mobil hizmet aracı ikinci kez Erdekte

AK Partinin mobil hizmet aracı ikinci kez Erdekte

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığına ait mobil hizmet aracı ilçeleri dolaşıyor.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı`na ait mobil hizmet aracı ilçeleri dolaşıyor.
AK Partiye ait mobil hizmet aracı hafta başında Erdek Havuzlu Meydandaydı. Balıkesir`den gelen parti görevlileri ilçede açtıkları stantta 100`e yakın vatandaşın üye kayıtlarını yaptı.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, Balıkesir`i dolaşan mobil hizmet aracına Balıkesir genelinde iki hafta içinde 1000`i aşkın vatandaşın üyelik başvurusunda bulunulduğunu bildirdi.                          
AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı`nca geçtiğimiz günlerde hizmete sokulan mobil hizmet aracında üye kayıtlarının da yapıldığını hatırlatan Onay, mobil hizmet aracının Balıkesir dışında İstanbul`da da hizmet verdiğini belirtti.
Balıkesir`de 3 mobil aracın görev yaptığını kaydeden Onay, "Yöneticilerimiz bu uygulama sayesinde ayağına kadar gittikleri halkımızın sorunlarını bire bir dinleme fırsatı buluyor" dedi.
İlçe Başkanı Onay, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Mobil araçlarımızda sadece üye kaydı yapılmıyor. Araçlarımızda çay kahve gibi ikramlarda bulunarak vatandaşlarımız ile bir araya geliyor, onları dinliyor ve isteklerini kayıt altına alıyoruz. Bir nevi iktidarı vatandaşın ayağına götürüyoruz. Vatandaş iktidara direkt olarak iletmek istediği, beklenti ve sorunlarını bizim aracılığımız ile iletiyor. Aracımızda partimiz üyesi olsun olmasın herkesi ağırlıyor ve dinliyoruz. Toplumun tüm kesimlerine kucak açtık."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli