Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

AK Parti’nin Ramazan ayı programı Manyas’la devam etti

AK Parti’nin Ramazan ayı programı Manyas’la devam etti

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatının Ramazan ayı ilçe ziyaret programına Manyas ile devam etti.

Manyas ilçesi Ramazan ayı ziyaret programına; AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Balıkesir Romanlar Dernek Başkanı İsmail Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Yücel Günay, Ak Parti Balıkesir İl Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kolları, AK Parti 28. Dönem Milletvekili aday adayları katıldı. 
Manyas ziyareti kapsamında, vatandaşların hal ve hatırını soran Başkan Başaran, AK Parti Manyas İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Manyas Ziraat Odası Başkanı Kudret Özden ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. 
Ziyarette Manyas ilçesinde tarım ve hayvancılık konularını ele alınırken, çiftçilere ve hayvancılık ile uğraşanlara yapılan destekler, süt fiyatları gibi birçok konu görüşüldü. 
Manyas Ziraat Odası ziyaretinin ardından Manyas Roman Kültürü Yaşatma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Başaran, burada Roman vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Balıkesir Romanlar Derneği Başkanı İsmail Arslan’ında katıldığı ziyarette Dernek Başkanı Levent Kandemir, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Roman vatandaşlar tarafından sevgiyle ve büyük bir coşkuyla karşılanan Başaran, her zaman Romanların yanında olmaya, onlarla birlikte yol yürümeye devam edeceklerini söyledi. 
Darıca kırsal Mahallesi’nde toplu iftara katılan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran ve beraberindeki heyet, mahallelilerle birlikte iftar yaparak sohbet etti. 
Teravih namazını Manyas Çarşı camiinde kılan Başkan Başaran, namaz sonrası Manyas’ta kahvehaneleri ziyaret ederek, hem Ramazanlarını tebrik etti, hem de Cumhurbaşkanının selamını ve desteklerini istedi. Bir müddet kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Başkan Başaran, ardından Manyas’tan ayrıldı. Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı