Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Akçay Beldesi kış mevsimine hazır

Akçay Beldesi kış mevsimine hazır

Akçay Belediyesi, beldede kış mevsiminin sorunsuz geçmesi için tüm hazırlıklarını bitirdi.

Akçay Belediyesi, beldede kış mevsiminin sorunsuz geçmesi için tüm hazırlıklarını bitirdi.
Akçay`da belediye tarafından gerekli önlemlerin alınması sayesinde kış mevsimi sorunsuz bir şekilde geçiyor.
Balıkesir Körfez Bölgesinin önemli turizm merkezlerinden biri olan Akçay Beldesi`nde kış mevsiminin sorunsuz geçmesi için belediye ekiplerinin çalışmaları büyük oranda bitti.
Akçay Belediyesi`ne bağlı ekipler beldede ki yağmur suyu kanallarını kontrol ederek bakımlarını düzenli bir şekilde sürdürürken, dere ve kanallarda da gerekli temizlikler yapılıyor. 
Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, yaz mevsiminde çok sayıda tatilciyi ağırlayan Akçay`ın kış mevsiminde 13 bin nüfusu ile büyük kent haline geldiğini belirterek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana altyapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Altyapıya yaptığımız yatırımlar sayesinde Akçay`ımız kış koşullarından en az etkilenen yerleşim yerlerinin başında geliyor. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan şiddetli yağışlarda beldemizde su baskını veya taşkın gibi hiçbir sorun yaşanmadı. Ekiplerimiz tarafından beldemiz genelinde ki yağmur suyu kanalları ekiplerimiz tarafından düzenli olarak kontrol edilerek temizleniyor, sorun yaşanan bölgelere hemen müdahale ediliyor." dedi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false