Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Akçay Belediyesi hizmette sınır tanımıyor

Akçay Belediyesi hizmette sınır tanımıyor

Akçay Belediyesi 1 yıl sonra kapatılacak olsa da hizmet vermeyi tam gaz sürdürüyor. Kuzey Egenin en önemli turizm merkezlerinden olan Akçayda yaz sezonu öncesinde belediyenin çalışmaları yeniden hız kazandı.

Akçay Belediyesi 1 yıl sonra kapatılacak olsa da hizmet vermeyi tam gaz sürdürüyor.
Kuzey Ege`nin en önemli turizm merkezlerinden olan Akçay`da yaz sezonu öncesinde belediyenin çalışmaları yeniden hız kazandı.
Akçay Beldesi Sakarya Caddesi`nde ki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Cahit İnceoğlu, "Yurttaşa hizmette devamlılık esastır. Son güne, son dakikaya kadar hizmete devam" dedi.
Akçay Belediyesi`nin 2013 yılı çalışma programında Akçay Beldesi`nde yurttaşların yoğun olarak kullandığı, toplum sağlığı merkezi ile eczanelere ve çok sayıda iş yerinin bulunduğu Sakarya Caddesi`nde ve bu caddeye bağlantılı 330 Sokak ve 330/1 Sokak`ta devam eden yeniden düzenleme çalışmaları bitirilme aşamasına getirildi. 
Çalışmaları denetleyerek ekiplerden bilgi alan Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, hazırlanan program dâhilinde çalışmaların ekipler tarafından uygulanmaya devam ettiğini ifade etti. İnceoğlu, Sakarya Caddesi ve bağlı iki sokakta öncelikle alt yapının yeniden elden geçirildiğini, üst yapıda ise toplam 2500 M2 parke taş kaplama ve 1100 M2 kaldırım yapıldığını,  64 adet aydınlatma direği ile caddenin her iki tarafına 47 adet ağaç dikildiğini anlattı. 
Başkan İnceoğlu, yurttaşa hizmette devamlılığın esas olduğunu belirterek, yurttaşların yaşamında kolaylıklar sağlayacak çalışmaların sezon başlamadan bitirilerek hizmete sunulacağını da vurguladı. İnceoğlu, "Sevgi ve Su Beldesi Akçay`ımız Büyükşehir yasası ile mahalle statüsüne geri döndürülüyor. Ancak, kâğıt üzerinde mahalleye dönüşmesi, gerek 13 bini bulan yerleşik nüfusu, gerekse yüz bini aşan yaz nüfusu ile Akçay`ın büyük bir kent haline geldiği gerçeğini ortadan kaldıramaz. Akçaylı hemşerilerimiz ve tatil için beldemizi seçen konuklarımızın rahat ve huzurlu bir kentte yaşamaları için görevimizin son gününe, son dakikasına kadar hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli