Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Akçay THM Korosunda türkü şovu

Akçay THM Korosunda türkü şovu

Akçay Belediyesi Türk Halk Müziği (THM) Korosunun verdiği konser yoğun ilgi gördü.

Akçay Belediyesi Türk Halk Müziği (THM) Korosu`nun verdiği konser yoğun ilgi gördü.
Akçay Belediyesi Kültür ve Sanat Evi bünyesine çalışmalarını sürdüren Türk Halk Müziği (THM) korosu Belediye Sosyal Tesisleri`nde yarıyıl konseri verdi. Amatör seslerin profesyonelleri aratmayan performansı salonu dolduran izleyenlere unutulmaz bir konser keyfi yaşattı.
Önceki yıllarda TRT İzmir Radyosu`nda Türk Halk Müziği sanatçısı olarak görev yapan koro şefi Zeki Çiçek yönetiminde sahne alan Akçay Belediyesi Kültür ve Sanat Evi Türk Halk Müziği korosu konserinde Edirne`den Van`a, İzmir`den Malatya`ya Anadolu`nun dört bir yanından seçkin eserler seslendirildi. Koronun ve solistlerin söylediği hareketli türküler ile konukları coştururken, zaman zaman da duygusal türkülerle hüzünlendirdi. Konser boyunca izleyenlerin koro ve solistlerin seslendirdiği türkülere eşlik ettiği konserin sonunca tüm koro ekibi ayakta alkışlandı. 
Konsere Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, bölgede ki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda izleyici katıldı.
Konser sonunda Koroyu kutlayan Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, koro adına günün anısına teşekkür plaketi ve çiçeğini şef Zeki Çiçek`e verdi. 
Başkan İnceoğlu, "Türk Halk Müziği koromuz her zaman olduğu gibi bizlere muhteşem bir konser sundu. Türkülerle dolu güzel bir akşam yaşattınız, ağzınıza ve yüreğinize sağlık. Başta koro şefimiz olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı