Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Akçaya Yeni Bir süpürge Aracı

Akçaya Yeni Bir süpürge Aracı

Akçay Belediyesi tarafından yeni alınan süpürge aracı hizmete girdi. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Akçay halkına daha iyi hizmet verebilmek için belediyemizin öz kaynakları ile aldığımız tam donanımlı süpürge aracını hizmete sunduk dedi.

Akçay Belediyesi tarafından yeni alınan süpürge aracı hizmete girdi. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, "Akçay halkına daha iyi hizmet verebilmek için belediyemizin öz kaynakları ile aldığımız tam donanımlı süpürge aracını hizmete sunduk" dedi.
Akçay Belediyesi tarafından yeni alınan süpürge aracı hizmete sunuldu. Yaz mevsiminde binlerce tatilciyi ağırlayan Akçay Beldesi`nde yoğunluğun sona ermesinin ardından çalışmalara hız verildi. Temizlik işlerini özelleştirme kapsamından çıkararak kendi bünyesine alan Akçay Belediyesi`nde daha önce alınan iki çöp kamyonundan sonra tam donanımlı yol süpürge aracı da hizmete girdi. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Akçaylı`lara daha iyi hizmet verebilmek için belediyenin öz kaynakları ile tam donanımlı süpürge aracı alındığını belirterek; Akçay Belediyesi olarak her geçen gün değişen ve gelişen Akçay`da yurttaşlara daha iyi ve daha kaliteli hizmet ulaştırabilme düşüncesiyle hizmet araçlarına bir yenisini daha eklediklerini söyledi. Başkan İnceoğlu, "Hidrolik tertibatlı vakumlu yol süpürme aracı" ile temizlik hizmetleri daha hızlı yürütülecek. Temiz ve sağlıklı bir çevre için özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Yeni aracımız halkımıza ve beldemize hayırlı olsun" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı