Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Akçay´da Ramazan eğlenceleri

Akçay´da Ramazan eğlenceleri

Edremit Belediyesi Ramazan Eğlenceleri Zeytinli ve Dereli Mahallelerinden sonra, Akçay ve Çıkrıkçı mahallelerinde de izleyiciyle buluştu.

Edremit Belediyesi Ramazan Eğlenceleri Zeytinli ve Dereli Mahallelerinden sonra, Akçay ve Çıkrıkçı mahallelerinde de izleyiciyle buluştu. Mahalle sakinlerinin ve çocukların yoğun katılımlarıyla gerçekleşen geceye ilgi büyük oldu.
Ramazan ayının vazgeçilmezi olan Hacivat Karagöz, Meddah ve Orta Oyunları, Edremit Belediyesi tarafından organize edilip, geleneksel hale gelen, Ramazan Eğlenceleri, Çıkrıkçı ve Akçay´da büyük beğeni topladı.
Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından, Ramazan ayı boyunca ilçenin tüm mahallelerinde sürecek olan etkinlik, hergün bir mahallede olmak üzere saat:21.30 ile 23.00 arasında sahnelenecek Hacivat Karagöz, Meddah ve Orta Oyunları, Akçay´da Bursa Devlet Tiyatro Oyuncuları, Mehmet Melih Salçan, Mustafa Salih Salçan,ve Ahmet Kızıl tarafından sahneye kondu.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ?Ramazan ayında, tutulan oruçların ardından, açılan iftarla birlikte, halkımıza hem hoş bir zaman geçirmelerini sağlamak, hem de kültürlerimizi yaşatmak amacıyla bu etkinlikleri düzenli yoruz.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Akçay Ramazan eğlenceleri
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli