Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Akçaylı hentbolcuların başarısı gururlandırdı

Akçaylı hentbolcuların başarısı gururlandırdı

Hentbolda 2013 yılı Balıkesir İl Şampiyonası sona erdi. 2013 Balıkesir İl Hentbol Şampiyonasına katılan, Akçay Belediyespor Yıldız Erkekler takımı il birincisi oldu.

Hentbolda 2013 yılı Balıkesir İl Şampiyonası sona erdi. 
2013 Balıkesir İl Hentbol Şampiyonasına katılan, Akçay Belediyespor Yıldız Erkekler takımı il birincisi oldu.
Akçay Belediyespor Hentbol Takımı 2013 yılı Yıldız Erkekler Balıkesir İl Şampiyonluğunu kazandı.
Mücadele ettiği tüm rakiplerini eze eze yenerek yenilgisiz olarak il şampiyonluğuna ulaşan Turuncu Beyazlı ekip bölge elemelerinde Balıkesir İlimizi temsil etmeye hak kazandı.
Akçay Belediyespor Hentbol Takımı final maçında Balıkesir Sakarya İlköğretim Okulu Spor Kulübü`nü mağlup ederek, 2013 yılı Hentbol Bölgesel Lig İl Seçmeleri Yıldız Erkekler Balıkesir İl Şampiyonluğunu kazandı. 
Geçtiğimiz yıllarda iki kez Balıkesir İl birincisi olan Turuncu Beyazlı ekip, bir kez daha il şampiyonu olarak Balıkesir`i 4-7 Temmuz 2013 tarihleri arasında Manisa`da düzenlenecek bölge şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı. 
Akçay`ın yıldız hentbolcuları kazandıkları şampiyonluk kupasını ziyaret ettikleri Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu`na sundu. 
Akçay Belediyespor Hentbol Takımı Antrenörü Nazmiye Evcimen, Başkan İnceoğlu`nun spora ve hentbol branşı na verdiği destek nedeniyle teşekkür edip, Manisa`da düzenlenecek olan bölge şampiyonasında Akçay`ı ve Balıkesir`i en iyi şekilde temsil etme sözü verdi.
Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Akçay Belediyespor bünyesinde değişik dallarda faaliyetlerin devam ettiğini hatırlatıp, "Akçay`lı gençlerimizden oluşan sporcuların yer aldığı hentbol takımımızda il şampiyonluğuna ulaşmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.
Başkan İnceoğlu, başarılı sporcuları tek tek kutlayıp çeşitli hediyeler verdi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli