Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Gençler 7 Haziran seçimlerine hazır

AK Gençler 7 Haziran seçimlerine hazır

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı, 7 Haziran Pazar günü yapılacak genel seçimlerin, 2023 ve 2053 yolunda yeni Türkiye'nin ve yeni Balıkesir'in geleceği için büyük önem taşıdığını söyledi.

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı, 7 Haziran Pazar günü yapılacak genel seçimlerin, 2023 ve 2053 yolunda yeni Türkiye'nin ve yeni Balıkesir'in geleceği için büyük önem taşıdığını söyledi.
AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı, parti binasında düzenlediği haftalık olağan toplantı sonrasında gazetemize yaptığı açıklamada, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak milletvekilliği seçimleri hakkında bilgi verdi.

Çapacı, yeni Türkiye'nin geleceği için gençlerin önemine değinip, Türkiye'nin arkasındaki gerçek gücün gençlik olduğunun altını çizdi. AK Parti Hükümeti'nin ortaya koyduğu hedefler olan 2053 ve 2071'i gençlerin şekillendireceğini kaydeden Çapacı, Türkiye'nin geleceği ve hedefleri açısından 7 Haziran genel seçimlerinin önemine işaret etti. AK Partinin 2023'ü şekillendirdiğini, 2071'in temellerini attığını kaydeden Çapacı, 2071'i şekillendirecek olan biz gençleriz. Bu bakımdan bizim ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz adına sorumluluğumuz büyük. Siyaset, okuma sanatıdır. Liderini okuyamayanlar ülkesine iline ve ilçesine katkı veremez.” dedi. Bu manada 21. yüzyılı iyi algılamalıyız vurgusu yapan Çapacı, ilçemizin fotoğrafının 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimde iyi okunamadığını, Erdek'te bugün gelinen noktayı üzülerek izlediklerini açıkladı. Şirketlerin birbirleriyle yarışta bir adım önde olmak için kendilerini yenileyen, gelişmeye açık gençleri nasıl tercih ediyorsa bir ülke, il veya ilçenin gelişmesi de vizyonunu hep yüksek tutan, düşünen, üreten, bölgesindeki sorunlara ilgi gösteren, yerinde saymayan, rüya aleminde dolaşmayan bireylerin iş başına getirilmesiyle gerçekleşebileceğini dile getirdi.
AK Partinin iş başına geldiği 3 Kasım 2002 tarihinden bugüne kadar yaptığı hizmetlerle girdiği her seçimi kazandığını hatırlatan Çapacı, 7 Haziran seçimlerinde de yine birinci parti olarak çıkacaklarını kaydetti.
Balıkesir'de 4 olan milletvekili sayısını arttırmak için yoğun çaba göstereceklerini ifade eden Çapacı, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Pakize Ciciler, milletvekili adayları ve çok kıymetli AK Partililer ile birlikte ele ele vererek birlikte çok güzel çalışmalara imza atacaklarını sözlerine ekledi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı