Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Akın, Albayrak´tan önce kötü müjdeyi verdi

Akın, Albayrak´tan önce kötü müjdeyi verdi

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, iktidarın yeni reform paketinden acı reçete çıkacağını öne sürüp, ?Hangi paket işe yaradı ki bu da yarasın, kemer daha çok sıkılacak? dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, iktidarın yeni reform paketinden acı reçete çıkacağını öne sürüp, ?Hangi paket işe yaradı ki bu da yarasın, kemer daha çok sıkılacak? dedi.
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Çarşamba günü (bugün) Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak´ın açıklaması beklenen yeni reform paketinden ?acı reçete? çıkacağını söyledi.
Ahmet Akın, ?İktidarın, her gün bir müjde, ayda bir paket, üç ayda bir reform ile yönettiği ekonominin hali ortada. Hangi paket vatandaşa, işçiye, memura, emekliye, esnafa, sanayiciye yaradı ki bu paket de yarasın? dedi.
Akın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu´nun mazbatasını alana kadar nöbetlerini sürdüreceklerini söyledi.
Akın, nöbet yeri İstanbul Ataşehir İlçesi´nden yaptığı açıklamada ?halkın kaosa değil huzura ihtiyacı olduğunu? ifade etti. Ekonomide işlerin hiç de iyiye gitmediğine dikkat çeken Akın, şunları söyledi: ?Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak´ın Çarşamba günü (bugün) yeni bir paket açıklaması bekleniyor. Bu kaçıncı paket diye sorsak kendileri de unutmuştur kaçıncı olduğunu. İktidarın, her gün bir müjde, ayda bir paket, üç ayda bir reform ile yönettiği ekonominin hali ortada. İktidarın yapısal reformları ile Türkiye´nin sorunları çözülemedi. Bugün açlık sınırı 2.550 lira. İşsizlik rekora koşuyor. Yeni paket vatandaşı vuracak. Paketten acı reçete çıkacak. Hangi paket vatandaşa, işçiye, memura, emekliye, esnafa, sanayiciye yaradı ki bu paket de yarasın 100 günde yapılacaklar listesi gibi paket açıkladılar. Sonuç! İğneden ipliğe her şeye zam, şimdi yine paket açıklayacaklar. Hangi paket vatandaşa, işçiye, memura, emekliye, esnafa, sanayiciye yaradı ki bu paket de yarasın? Bu paketin ekonomideki sorunları çözecek hiçbir olumlu gösterge yok. Görünen o ki kemer daha çok sıkılacak.?
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli