Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Akın, Balıkesir´de her yere yetişmeye çalışıyor

Akın, Balıkesir´de her yere yetişmeye çalışıyor

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, her yere her şeye yetişmeye çalışıyor.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, her yere her şeye yetişmeye çalışıyor.
TBMM´nin çalışmadığı günler soluğu Balıkesir´de alan Akın, ilçe ilçe, köy köy dolaşıyor, partisinin ilçe örgütleri ve partilileriyle bir araya geliyor, hemşerilerini ziyaret ediyor, dertlerine, sorunlarına ortak oluyor.
TBMM çalışmaları süresince bulduğu her fırsatta Balıkesir´i ve Balıkesir´in sorunlarını gündeme taşıyor. Genç milletvekili bütün enerjisini Balıkesir´e ve Balıkesir´in sorunlarına yönlendirmiş durumda. Akın´ın dünkü çalışma adresleri Sındırgı, Bigadiç ve Balıkesir Merkezi oldu.
Akın, çalışmalarına CHP Balıkesir Bigadiç İlçe Başkanlığı´na yeni seçilen Hakkı Kurtuluş Demir ve yönetimini makamında ziyaret ederek ve yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini ileterek başladı.
Akın, daha sonra Uğur Mumcu´nun 25. Ölüm yıldönümü olması sebebiyle Balıkesir Bigadiç İlçe Örgütü´nün düzenlemiş olduğu anma törenine katıldı.
Akın, anma töreninden sonra Balıkesir Bigadiç İlçe Örgütü ile birlikte S.S. Bigadiç Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Süleyman Saran´ı ziyaret etti. Oradan Balıkesir Bigadiç İlçe Başkanı Hakkı Kurtuluş Demir ve İlçe Yönetimi ile birlikte Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu´yu makamında ziyaret ettiler.
Bigadiç ziyaretini tamamlayan Akın, CHP Sındırgı İlçe Başkanlığı´nı ziyaret etti. Yeni seçilen İlçe Başkanı Bekir Ertuğrul ve yönetimine yeni dönem için başarılar diledi. Daha sonra partili yol arkadaşları ile birlikte Sındırgı´nın sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false