Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Akın, bayramda Balıkesir´in altını üstüne getirdi

Akın, bayramda Balıkesir´in altını üstüne getirdi

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın eşi Arbil Akın ile birlikte partisinin ilçe teşkilatlarındaki bayramlaşma törenlerine katıldı.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın eşi Arbil Akın ile birlikte partisinin ilçe teşkilatlarındaki bayramlaşma törenlerine katıldı.
Çok güzel bir bayram geçirdiğini söyleyen Akın, bayram sevincini hemşerileri ile birlikte yaşamanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.
Akın, Ramazan Bayramı´nın 1. gününde Balıkesir Valiliği´nde düzenlenen bayramlaşmaya eşi Arbil Akın ile birlikte katıldı. Buradan eşi ile CHP Karesi İlçe Başkanlığı´na geçen Akın, partililerle bayramlaştı.
Akın, aynı gün CHP Susurluk İlçe Teşkilatı ile CHP Erdek İlçe Teşkilatı´nda düzenlenen bayramlaşmaya da katıldı.
Akın, her iki ilçe teşkilatında da yaptığı konuşmalarda özetle şunları söyledi: ?Balıkesir´de Ramazan Bayramı´nda sizlerle birlikte olmak, millet, devlet meseleleri hakkında fikir alışverişinde bulunmak, bayramlaşmak çok güzel bir duygu. Ben bu yola çıkarken sizi hiç yalnız bırakmayacağımı söylemiştim. Sizlerden de rica etmiştim, ?beni yalnız bırakmayın´ demiştim. Allah´a şükür birbirimizi hiç bırakmadık, bırakmayacağız da.?
Akın, eşi Arbil Akın ile birlikte Ramazan Bayramı´nın 2. gününde CHP Gönen İlçe Teşkilatı´nda partililerle bir araya geldi. Edremit Altınoluk CHP Mahalle Temsilciliği´ni de ziyaret eden Akın, partililerin bayramını kutladı. Altınoluk´ta Atatürkçü Düşünce Derneği´ne giden Akın, burada dernek üyeleriyle bayramlaştı.
Akın, Edremit´te Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Edremit Şubesi´nce düzenlenen cem evi yardımlaşma gecesine de katıldı. Burada vatandaşlara hitap eden Akın, ?El ele, yürek yüreğe ülkemizi aydınlığa çıkaracağız. Ülkemizin gelişmesi ve daha demokratik, daha yaşanabilir bir yer olması için birlikte çalışacağız? dedi.
Akın, bayramın son gününde ise partisinin İvrindi ve Balya teşkilatlarını ziyaret etti, partililerle bayramlaştı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı