Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AKIN, EKMEĞİ İLE OYNAMAYIN

AKIN, EKMEĞİ İLE OYNAMAYIN

İktidarın ?Gönül Belediyeciliği? söylemi koca bir yalan

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin yaklaşık 400 kişiyi işsiz bırakmasını sert bir dille eleştirdi. İşçilerin mağduriyetine TBMM Genel Kurulu´nda gündeme getiren Ahmet Akın, ?İktidarın 31 Mart seçimi öncesi ?gönül belediyeciliği´ söyleminin koca bir yalan olduğu 400 işçinin işine son vermesiyle ortaya çıktı? dedi.
Akın, TBMM Genel Kurulu´nun dünkü oturumunda yaptığı konuşmada Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin işsiz bıraktığı 400 işçiyi gündeme taşıdı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin ilk icraatlarından birini Ramazan Ayı´nın hemen öncesinde ekmeğinin peşinde olan işçilerin işine son vermek olarak açıklayan CHP Milletvekili Akın, konuşmasında şunları söyledi: ?Eylül ayına kadar ilaçlama şirketi ile sözleşmesi olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, yönetim değişir değişmez sözleşmeyi feshederek işçi kıyımına neden oldu. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimizi ?işçi kıyımı´ yapmakla suçlayan iktidar partisinin kurmaylarının dönüp bir aynaya bakmalarını tavsiye ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan´a da buradan çağrı yapıyorum: 400 işçimizin ekmeği ile oynamayın. Kutsal Ramazan´da kul hakkı yemek vicdana sığmaz. Bu işçilerimizin mağduriyetinin giderilmesi için derhal talimat verilmelidir.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: AKIN EKMEĞİ OYNAMAYIN
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı