Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AKIN ?EN İYİ MÜJDE ERKEN SEÇİM KARARI OLUR´

AKIN ?EN İYİ MÜJDE ERKEN SEÇİM KARARI OLUR´

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, 6 ayda enerji faturalarının 10 kez zamlandığını belirterek ?Müjde dediler, zam yaptılar.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, 6 ayda enerji faturalarının 10 kez zamlandığını belirterek ?Müjde dediler, zam yaptılar.

Vatandaş artık yeni bir zammı kaldıramaz. Bu nedenle iktidarın Cuma günü açıklayacağı en iyi müjde ?erken seçim kararı´ olacaktır? açıklamasında bulundu.
Akın, yaptığı yazılı açıklamada şunları dile getirdi:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak´ta Cuma günü bir müjde vereceğini duyurdu. 21 Ağustos 2020 tarihinde vatandaşlara verilen doğalgaz rezervi müjdesinin ardından doğalgaza 6 aydır düzenli olarak zam yaptılar. Her müjde zam oldu. Her müjdeyle vatandaş faturaların düşeceğini hayal etti zam gerçeğiyle karşılaştı. Zaten 20 Mayıs´ta yapılan ÖTV zammı, ardından 1 Haziran´da yapılan 6. doğalgaz zammı da yeni müjdenin adeta habercisi oldu. Yalnızca 2021 yılında vatandaşlarımız faturaların düşmesini beklerken yağmura dönen zamlarla karşılaştı. 1 Ocak´tan bu yana doğalgaza 6 zam, akaryakıtta pompa fiyatlarına yansıyan 2 zam, elektriğe 1 zam, akaryakıttan alınan ÖTV´ye de bir zam yaptılar. Vatandaş artık yapılan zamları kaldıramaz hale geldi. Bu süre içerisinde Saray ve çevresine 3 doz aşı yapılırken vatandaşımıza yalnızca enerji faturaları üzerinden tam 10 doz zam yapıldı. Aşırı zam dozu, vatandaşın cebinin dengesini bozdu. Son altı aydır verilen müjdeler zamma dönüştü. Vatandaşlar artık yeni müjde açıklanacağı zaman, ?Eyvah yine zam gelecek´ diyor. Bu nedenle iktidarın Cuma günü açıklayacağı en iyi müjde ?erken seçim kararı? olacaktır.? Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli