Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Akın, Erdek´te ?Sarı? ile yine kazanacağız

Akın, Erdek´te ?Sarı? ile yine kazanacağız

Erdek´te Hüseyin Sarı ile yeniden kazanacaklarını ileri süren CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Gönen´in de İbrahim Palaz´la derman bulacağını açıkladı.

Erdek´te Hüseyin Sarı ile yeniden kazanacaklarını ileri süren CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Gönen´in de İbrahim Palaz´la derman bulacağını açıkladı.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, son Parti Meclisi´nde Balıkesir ilçelerinin belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından yerel seçim çalışmaları için sahaya indi.

Erdek ve Gönen´de belediye başkan adayları ile bir araya gelen CHP Milletvekili Ahmet Akın, seçim çalışmaları için kolları sıvadı.

Akın, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ve partililer ile birlikte sabah erken saatlerde Erdek´te buluştu.

Erdek´te Belediye Başkanlığı´na 5. kez aday gösterilen Belediye Başkanı Sarı´yı kutlayan Akın, Erdek´te Millet İttifakı etrafında bir araya gelen herkesin Hüseyin Sarı´yı bir kez daha Belediye Başkanı yapacağına inandıklarını vurguladı.

Daha sonra Gönen´e geçen Akın, Gönen Belediye Başkan Adayı İbrahim Palaz, CHP Gönen İlçe örgütü ve partililerle birlikte Sarıköy´de faaliyet gösteren bir çok firmayı ziyaret ederek çalışanları ile bir araya geldi. Çalışanlarla öğle yemeğini beraber yiyen Akın, Palaz ve beraberindekiler işçilerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

Yerel siyasetin, Türkiye siyaseti ile farklı olduğunu, Cumhurbaşkanı değil Gönen´e Belediye Başkanı seçmek için oy kullanılacağını dile getiren Akın, ?Gönen Belediye Başkanı Adayımız İbrahim Palaz hepinizin sevdiği Gönen için yüreğini ortaya koyan bir kardeşiniz. Elimizi değil yüreğimizi taşın altına koyarak Gönen için çalışıyoruz. Gönen, İbrahim Palaz ile derman bulacak. 1 Nisan´da Gönen´de hep birlikte yeni bir yönetimi hayata geçireceğiz. Mart´ın sonu bahar.? diye konuştu.

Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli