Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Akın, güzel günler çok yakında

Akın, güzel günler çok yakında

Bandırma, Erdek ve Gönen İlçelerini ziyaret eden CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP´li belediyelerin korona virüs salgınına karşı verdikleri mücadelelerini, özverili ve başarılı bulduğunu belirterek, güzel günlerin çok yakında olduğu görüşünü payl

Bandırma, Erdek ve Gönen İlçelerini ziyaret eden CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP´li belediyelerin korona virüs salgınına karşı verdikleri mücadelelerini, özverili ve başarılı bulduğunu belirterek, güzel günlerin çok yakında olduğu görüşünü paylaştı.
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP´li belediyelerin korona virüs salgınının başladığı günden itibaren sorunu tanımlama ve salgınla mücadele etme anlamında topluma karşı sorumlu belediyecilik anlayışı ile başarılı bir sınav verdiklerini söyledi.
Ahmet Akın, ?Vatandaşlarımızın sağlığı ve halkın yaşamsal öneme sahip ihtiyaçlarının giderilmesinde CHP´li belediyeler verdikleri hizmeti başarı ile sürdürüyorlar. Bu salgından iktidarı ile muhalefeti ile vatandaşa hizmet yarışı konusunda çıkaracağımız önemli dersler var. Belediyelerimiz, vatandaşa nasıl hizmet edilir? son derece başarılı bir şekilde gösteriyor.? dedi.
Akın, Bandırma, Erdek ve Gönen ilçelerini ziyaret etti.
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ile birlikte ilk ziyaretlerini sabah saatlerinde Bandırma´da gerçekleştiren Akın, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ve sonrasında da Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar´ı makamında ziyaret etti.
Daha sonra Erdek´e geçen Akın, burada CHP Erdek İlçe Başkanlığı´na geçerek CHP İlçe Başkanı Hale Tuna ile buluştu.
Parti ziyareti sona erdikten sonra CHP Milletvekili Akın, CHP Erdek İlçe Örgütü ve Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ile birlikte Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık´ı makamında ziyaret etti.
Akın, son olarak ziyaret ettiği Gönen´de, CHP Gönen İlçe Başkanı Ünsal Acar ile birlikte Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, ardından Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz´ı ziyaret etti.
Bandırma, Erdek ve Gönen ziyaretlerini değerlendiren CHP Milletvekili Akın, Bandırma, Erdek ve Gönen kaymakamlarına halkın sağlığı için salgınla verdikleri mücadeleden dolayı kendilerine teşekkür ettiğini, Kaymakamlık sorumluluğunda özverili çalışmalar yürüten sağlık emekçisinden polisine tüm çalışanlara minnettarlıklarını dile getirdiklerini ifade etti.
Bandırma, Erdek ve Gönen belediye başkanlarının da salgınla mücadelede gece gündüz demeden ekipleri ile birlikte aralıksız mücadele ettiklerinin altını çizen Akın, şunları söyledi: ?Her şeyden önce Bandırma, Erdek ve Gönen belediye başkanlarımıza, gece gündüz demeden halkın sağlığı için eksiksiz hizmet için çalışan ekiplerine teşekkür ettim. CHP´li belediyelerin korona virüs salgınının başladığı günden itibaren sorunu tanımlama ve salgınla mücadele etme anlamında topluma karşı sorumlu belediyecilik anlayışı ile başarılı bir sınav verdiler. Bunu Bandırma, Erdek ve Gönen´de de gördüm. Bu salgından iktidarı ile muhalefeti ile vatandaşa hizmet yarışı konusunda çıkaracağımız önemli dersler var. Birlik ve beraberlik ile bu salgını atlatacağız ve güzel günler göreceğiz. Belediyelerimizin ve çalışanlarının mücadelesi güzel günleri müjdeliyor.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Akın güzel günler yakında
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false