Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Akın, ?Hayır? çalışması için Bandırma´da

Akın, ?Hayır? çalışması için Bandırma´da

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ara vermeden sürdürdüğü referandum çalışmaları için Bandırma´ya geldi.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ara vermeden sürdürdüğü referandum çalışmaları için Bandırma´ya geldi.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Akın, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Partisinin Bandırma İlçe Örgütü ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç´ı ve ilçe kaymakamı Günhan Yazar´ı da ziyaret eden Akın, çalışmalarında başarılar diledi.
Ahmet Akın, CHP Bandırma İlçe Başkanı Atila Atakay ile birlikte önceki dönem CHP ilçe başkanlığı yapmış isimlerle de bir araya gelerek referandum çalışmalarını değerlendirdi.
Akın ?Bandırma demokrasiye, Cumhuriyete ve Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan bir ilçemiz. Bu yüzden referandumda getirilmek istenen tek adama rejimine karşı çıkacaktır. Burada yaptığım çalışmalarda ve ziyaretlerde hemşerilerimizin konuyla çok ilgili olduğunu gördüm. Herkes yakından takip ediyor, ne yapılmak istendiğini, güzel ülkemizi hangi tehlikelerin beklediğini kaygı ile dile getiriyorlar? dedi.
Daha sonra Bandırmaspor´a bir ziyarette bulunan Akın, kulüp yöneticileri ve sporcularla sohbet edip başarılar diledi.
Bandırma İlçe örgütünde bir basın toplantısı düzenleyerek anayasa değişikliğine ilişkin görüşlerini de açıklayan Akın, esnaf ziyareti de yaparak partisinin anayasa değişikliğine ilişkin görüşlerini anlattı.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli