Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Akın, iktidarın belediyeler arasında ayrım yapmasını eleştirdi

Akın, iktidarın belediyeler arasında ayrım yapmasını eleştirdi

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Manyas, Susurluk ve Kepsut ilçelerini ziyaret etti.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Manyas, Susurluk ve Kepsut ilçelerini ziyaret etti.
Ziyaret ettiği ilçelerde, normalleşme sürecinde halkın ikinci dalgadan korunmasını gündeme getiren Akın, ?İktidar belediyeleri ayrım yapmadan desteklemeli, normalleşme ?salgın bitti´ anlamına gelmiyor.? dedi.
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve CHP Manyas İlçe Başkanı İsfendiyar Ülker ile birlikte Manyas Belediye Başkanı Tancan Barcin´i, ardından Manyas Ziraat Odası Hüseyin Danç´ı ziyaret eden CHP Milletvekili Akın, salgın ile sürdürülen mücadelede görüş alışverişinde bulundu.
Daha sonra Susurluk´a geçen Akın, CHP İl Başkanı Sarı, CHP Susurluk İlçe Başkanı Bekir Barut ile birlikte Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney´i devamında susurluk Kaymakamı Osman Ateş´i makamlarında ziyaret etti.
Buradan da Kepsut´a geçen Akın, CHP İl Başkanı Sarı ve Kepsut İlçe Başkanı Ozan Yörük ile Kepsut Kaymakamı Bilal Ölmez´i ziyaret etti.
Manyas, Susurluk ve Kepsut ziyaretlerini değerlendiren Akın şunları söyledi: ?Kaymakamlarımıza ve Belediye Başkanlarımıza halkın sağlığı için salgınla verdikleri mücadeleden dolayı teşekkürlerimizi ilettim. Gerçekten büyük bir özveri ile çalışan belediyelerimiz, sağlık emekçilerimiz ve polislerimize minnettarız. Onları emeklerinin hakkını ödeyemeyiz ama emeklerinin de boşa gitmemesi için normalleşme sürecinde Balıkesirliler olarak daha dikkatli ve özenli olmalıyız. Uzmanlar normalleşme sürecinin ?salgın bitti´ anlamına gelmediğine dikkat çekiyor. Salgın devam ediyor o nedenle gerekmedikçe evlerimizden çıkmayalım. Hepimiz hayatın normalleşmesini arzuluyoruz. İnsanlarımızın sağlığına kavuşmasını, işine gücüne dönmesini ve salgın tehlikesinin tamamen bertaraf edilmesini herkesten çok istiyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz, ikinci bir dalganın katlanılan tüm fedakarlıkları riske atmasını istemiyoruz. İktidar, normalleşme sürecinde vatandaşların ikinci dalgadan korunması için önlemler alırken ayrım yapmadan belediyeleri de desteklemeli. Salgınla mücadelede, işini, aşını kaybeden vatandaşına yardımcı olmaya çalışan, hemşerisine destek vermek isteyen belediyelere engel olunmamalı.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli