Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Akın, Isparta ziyaretinde Demirel´i rahmetle andı

Akın, Isparta ziyaretinde Demirel´i rahmetle andı

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı´nın daveti üzerine 21 milletvekili Isparta´ya geldi.

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı´nın daveti üzerine 21 milletvekili Isparta´ya geldi.
Aralarında CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın´ında yer aldığı 21 milletvekili, Barida Otel´de düzenlenen basın toplantısında 2 gün devam edecek program hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
Programın açılış konuşmasını yapan CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, bu dönem CHP´nin Isparta´da milletvekili çıkaramadığını ancak 21 milletvekilinin Ispartalıların sorunlarını dinlemek için burada olduklarını söyledi.
Isparta´nın sahipsiz olmadığını göstermek üzere CHP milletvekillerinin kenti ziyaret ettiklerini ifade eden Halıcı, Isparta´nın derdini, tasasını, sorununu, sıkıntısını dinlemek, dertlerine derman olabilmek, esnafın, işçinin, memurun, yaşlının, engellinin sesini TBMM´de duyurabilmek için milletvekillerin burada olduklarını bildirdi.
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ise konuşmasına 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel´i anarak başladı.
Isparta İslamköy´de doğan Süleyman Demirel´in Türkiye Cumhuriyeti´ne Cumhurbaşkanı olabilmesini, Cumhuriyete borçlu olduğunu her fırsatta dile getirmesi nedeniyle, saygın bir devlet adamı olduğuna vurgu yapan Akın, ?Demirel, farklı siyasi görüşlerin varlığını demokrasinin olmazsa olmaz kuralı olduğunu her zaman hatırlatan, siyasi hayatı boyunca bu doğrultuda çalışan bir insandı. 6 yıl önce vefat eden ve ismi Isparta ile özdeşleşmiş Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel´i kendi topraklarında saygıyla ve özlemle anıyoruz.? dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun talimatıyla kendilerinin görevlendirildiğini belirten Akın, ?Bütün ilçeleri dolaşacağız. Merkezde tüm sivil toplum örgütleri, esnaf, çiftçi ve bütün paydaşlarla bir araya geleceğiz. Neden? Çünkü şu anda değil her zaman Isparta´nın 21 milletvekili var, bunu asla unutmayın. Bizler, Isparta´nın sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözüm önerilerimizi paylaşmak için arkadaşlarımızla buradayız. 2 gün boyunca da Isparta ve ilçelerini karış karış dolaşacağız. Sonunda bir rapor hazırlayacağız bu raporu da Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu´na sunarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.? dedi.
CHP heyeti, buradaki programın ardından Kaymakkapı Meydanı´nda halka seslendi.
Kaymakkapı Meydanı´nda da kısa bir konuşma yapan CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, ülkede ekonomik buhran olmasına karşın buhranın farkında olmayan bir iktidar olduğunu belirterek, ?Allah´ın izniyle milletimizin desteğiyle Millet İttifakı iktidarını önümüzdeki ilk seçimde birlikte göreceğiz.? diyerek sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından CHP milletvekilleri esnafı ziyaret etti.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false