Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Akın, Millet İttifakı´nın adaylarına oy istedi

Akın, Millet İttifakı´nın adaylarına oy istedi

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Akın, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun Artvin ve İstanbul seçim çalışmalarının ardından Pazar günü Balıkesir Körfez Bölgesi´nde yerel seçim çalışmalarına katıldı.
Akın, Edremit´te Millet İttifakı´nın CHP´li adayı Selman Hasan Aslan birlikte ziyaretler gerçekleştirdi.
Bir araya geldiği Edremit´li vatandaşlardan, Millet İttifakı adayı Aslan´a oy isteyen Akın, ?Edremit´te bahar, Körfez´de bahar, Balıkesir´de bahar, tüm Türkiye´de Mart´ın sonu bahar olacak? diye konuştu.
Edremit´ten Burhaniye´ye geçen Akın burada da Millet İttifakı´nın CHP´li adayı Ali Kemal Deveciler ile birlikte ziyaretlerde bulundu.
Ali Kemal Deveciler´in tecrübeli bir siyasetçi olduğunu, Burhaniye´de yaşanacak değişimle Burhaniye´nin hak ettiği gerçek değere kavuşacağını kaydeden Akın, esnafın, üreticinin, halkın, her kesimden vatandaşın yerel yönetimlerden beklentilerini ve taleplerini dinlediklerini söyledi.
Akın, daha sonra Ayvalık´a geçerek Ayvalık Belediyesi Pir Sultan Abdal Cem ve Kültür Evi açılışına katıldı. Ardından Ayvalık Millet İttifakı Adayı Rahmi Gençer ile Ayvalık seçim ofisinde bir araya geldi.
Akın, ?Nefes alan, sosyal adaleti sağlayan, kültür ve sanatı geliştiren, doğa dostu kentler istiyorsak Ayvalık´ı örnek almalıyız. Neden herkes Ayvalık´ta yaşamak istiyor? Neden CHP´li belediyelerin olduğu yerlerde halk daha huzurlu? Çünki, CHP´nin halkçı belediyecilik anlayışı ile halkla birlikte yönetilen kentler huzurlu kentlerdir. Rahmi Gencer başkanımız Ayvalık için çok zorluklar içinde çalıştı. Ayvalık´ta Mart´ın sonu bir kez daha bahar olacak? dedi.
Ayvalık´tan Sındırgı´ya geçen Akın, burada Millet İttifakı mitingine katıldı.
Sındırgı´da yoğun ve coşkulu bir kalabalığa seslenen Akın, ?Burada iş bitmiş. Sındırgı´ya bahar gelmiş. Pazar günü bir oy Tuncay Öztürk başkanıma bir oy da Millet İttifakı Büyükşehir Belediyesi adayımız İsmail Ok´a vermenizi istiyorum. Sındırgı´da çiftçimizin, hayvancılıkla geçinen vatandaşlarımızın, işçimizin, gençlerimizin sorunları var. Bu sorunların çözümü için Sındırgı´da artık değişim zamanı. Bu değişim sizlerle birlik ve beraberlik içinde yapacağız? diye konuştu. Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli