Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Akın, millete verilen sözün ?Namus´ olduğunu hatırlattı

Akın, millete verilen sözün ?Namus´ olduğunu hatırlattı

Balıkesir´e seçim öncesi verilen sözlerin unutulduğunu öne süren CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, ?Millete verilen söz namustur? dedi.

Balıkesir´e seçim öncesi verilen sözlerin unutulduğunu öne süren CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, ?Millete verilen söz namustur? dedi.
CHP Milletvekili Akın, 31 Mart yerel seçimler öncesi Balıkesir halkına verilen sözlerin tutulmadığını açıkladı.
Manyas Kızıksa Mahallesi´nde yapımı yarım kalan köprünün söz verildiği halde bitirilmediğini söyleyen Akın, ?Seçim öncesi ?3 ay içinde köprünüz bitecek´ denildi. Söz verdiniz. Adam gibi verdiğiniz sözün arkasında durun bu köprüyü bitirin.? dedi.
Akın, Balıkesir ve ilçelerinde düzenlenen etkinliklere katıldı, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Balıkesir´in Kurtdere kırsal mahallesinde düzenlenen 60´ıncı Kurtdere Güreşleri´ni izleyen Akın, müsabakalarda dereceye giren güreşçilere madalyalarını takdim etti.
Kurtdere´den Manyas´a geçen Ahmet Akın, İrşadiye Mahallesi hayrına katıldı. Daha sonra Cumhuriyet Mahallesi´ni ziyaret eden Akın, burada vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi. Manyas Kızıksa Mahallesi´nde müteahhidin parasını alamadığı için yarım bıraktığı köprü inşaatı yerinde inceleyen Akın, şöyle konuştu: ?31 Mart büyükşehir belediye seçimleri öncesinde söz verilmişti. Seçim öncesi ?3 ay içinde köprünüz bitecek´ denildi. Bu köprü bitmediği için yol tehlikeli bir durumda, Vatandaşlarımızın arabaları zarar görüyor. İlla bir vatandaşımızın ölmesini mi, zarar görmesini mi bekliyorsunuz? Söz verdiniz. Adam gibi verdiğiniz sözün arkasında durun. Bu köprüyü bitirin. Millete verilen söz namustur. Belediyeyi kazandınız. ?Oyu aldık, tamam işimiz bitti´ diyemezsiniz. Bir an evvel köprüyü de yolu da bitirin. Kızıksalı hemşerilerimin sabrını taşırmayın.?
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı