Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Akın, Pazar günü Türkiye canlanak

Akın, Pazar günü Türkiye canlanak

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, ziyaret ettiği Marmara ve Avşa adalarında Millet İttifakı adaylarını oy istedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, ziyaret ettiği Marmara ve Avşa adalarında Millet İttifakı adaylarını oy istedi.
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, halkın bereketli, huzurlu ve özgür kentlere özlem duyduğunu, bu özlemin Pazar günü biteceğini söyledi. Ahmet Akın, ?Baharda doğanın canlandığı gibi Pazar günü Türkiye de canlanacak. Ülkemize bahar gelecek.? dedi.
Akın, Marmara, Saraylar, Topağaç, Gündoğdu, Çınarlı, Avşa ve Yiğitler mahallerinde yerel seçim çalışmalarını sürdürdü.
Marmara Adası iskelesinde partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Akın, sonrasında beraberinde Millet İttifakı´nın CHP´li Belediye Başkan Adayı Yakup Aksu ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. 

Marmara Adası´nın ve Avşa´nın sorunlarını bildiklerini, Balıkesir´in Büyükşehir Belediyesi statüsü aldıktan sonra en çok sorun yaşayan ve sorunları giderek artan Marmara ve Avşa adaları olduğunu belirten Ahmet Akın, şunları söyledi: ?Marmara, Türkiye´nin en büyük ikinci adası. Dördü yerleşime açık 14 adadan oluşan Marmara adalarının da en büyüğü. Avşa adası ise yazın 100 bini aşan turiste hizmet vermeye çalışıyor. İstanbul´a yakınlığı sayesinde çok ilgi çeken Marmara kafa dinlemek, huzurlu bir yaz geçirmek isteyenlerin rağbet ettiği bir yer. Böylesine bir cennet güzelliğin sorunları Büyükşehir Belediyesi olunca büyüdü. Sorunları çözmek yerine üstünü örtmek anlayışı ile şehir yönetilmez. Peki ne yapmalıyız? Hoşgörülü ve saygılı hakça paylaşan, hesap veren ve şeffaf yönetilen, yoksulluğu yenen, üreten, yenilikçi, ulaşım ve altyapı sorunları çözülmüş Marmara için, Avşa için, Saraylar için Pazar günü bir oy Yakup Aksu başkanımıza bir oy da Millet İttifakı adayı İsmail Ok başkanımıza vermeliyiz. Bereketli, huzurlu ve özgür kentlere kavuşmak için halkın özlem duyduğu Marmara´ya, Avşa´ya, Saraylar´a, Balıkesir´e ve Türkiye´ye kavuşmak için birlikte vereceğimiz her oy Mart´ın sonu Pazar günü bizleri bahara kavuşturacak.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu