Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Akın, seçim sandıklarından ?Bahar? çıkacak dedi

Akın, seçim sandıklarından ?Bahar? çıkacak dedi

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun miting ve toplantı organizasyon komitesinde görevli olan Ahmet Akın, Balıkesir´deki seçim çalışmalarını da ihmal etmeden sürdürüyor.

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun miting ve toplantı organizasyon komitesinde görevli olan Ahmet Akın, Balıkesir´deki seçim çalışmalarını da ihmal etmeden sürdürüyor.
Balya ve Gönen´de Millet İttifakı CHP´li belediye başkan adayları ile ziyaretler gerçekleştiren Ahmet Akın, ?Bu yerel seçim Türkiye için çok önemli bir dönemeç. Mart´ın sonu bahar diyerek belediye başkan adaylarımızla, meclis üyesi adaylarımızla, herkesi dinleyerek ve herkesle kucaklaşarak sorunlarına nasıl çözüm üreteceğimiz anlatıyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın, Balıkesir´de Millet İttifakı ile kazanacağız.? dedi.
Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga ile birlikte Değirmendere, Mancılık ve Dereköy´de vatandaşlarla buluşan Akın, bir oy Orhan Gaga´ya bir oy da İsmail Ok´a istedi.
Akın, geçimlerini tarım ve hayvancılıktan sağlayan buradaki vatandaşların her geçen gün daha çok ekonomik sıkıntı çektiklerini, sütten, etten kazandıkları parayı yeme, ilaca yetiştiremediklerini söyledi. Ekonomik krizin yarattığı sorunlara değinen Akın, ?Çok değil, az kaldı, sizlerin oyları ile sizlere derman olmaya geliyoruz.? dedi.
Gönen´de de Belediye Başkan Adayı İbrahim Palaz ile Sarıköy´de hemşerileri ile biraya gelen Akın, İbrahim Palaz ile Gönen´e değişimi getireceklerini vurguladı.
?Dert değil, derman olacağız? açıklamasında bulunan Ahmet Akın, ?Hiç kimse kusura bakmasın. Bu kadar zamandır iktidarda olanlar vatandaşa dert oldular. Sorunlarına çözüm üretemediler. Vatandaşa dokunun, bir değil bin ah işitirsiniz. Bizim belediyecilik anlayışımız, vatandaşa derman olmak. Sarıköy´lü, Gündoğdu´lu, Tuzakçı´lı, Üçpınarlı, Gönen´de 101 mahallede 74 bin insanımızın ayağına bizim başkanımız gidecek. Vatandaşımız sorunun çözümü için bize gelmeyecekler, biz vatandaşımızın ayağına gideceğiz. Onun için Gönen´de her seçmenimizden bir oy İbrahim Palaz´a bir oy İsmail Ok´a istiyorum.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı