Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Akın, TBMM tatile girdiği gibi Balıkesir´e geldi

Akın, TBMM tatile girdiği gibi Balıkesir´e geldi

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, her fırsatta soluğu seçim bölgesi Balıkesir´de alıyor.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, her fırsatta soluğu seçim bölgesi Balıkesir´de alıyor.
Balıkesir için ?Balıkesir benim ailem? diyen milletvekili TBMM Genel Kurulu´nun çalışmaya ara vermesiyle birlikte Balıkesir´e döndü. Bölgesiyle yakından ilgilenen Akın, sırasıyla şu ziyaretlerde bulundu:
Akın, ilk olarak CHP Gönen İlçe Örgütü´nün düzenlediği geleneksel aşure hayrına katıldı.
Akın, daha sonra Eğitim-Sen Bandırma Şubesi´nin düzenlediği 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü etkinliğine katıldı. Etkinlikte öğretmenlerin OHAL hukuksuzluğundan ve siyasi iktidarın politikalarından en çok etkilenenler olduğunu söyledi. Akın ayrıca, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü´nün öğretmenlerin haklarını, toplumsal statülerini konuşmak için önemli bir gün olduğunu belirtti.
Akın, hafta sonuna Balıkesir Birliği Derneği´nin düzenlemiş olduğu geleneksel ?Tarhana Çorbalı Kahvaltısı´nda Balıkesirli hemşerileriyle buluşarak başladı. Akın daha sonra Balıkesir Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Tanıtma Derneği´nin geleneksel "Aşure Günü Etkinliği?ne katıldı. Etkinlikte ?Hak lokmalarınızı kabul etsin, emeği geçen tüm canlarımıza teşekkür? ediyorum dedi.
Milletvekili Ayvalık Demokrasi Platformu´nun 10 Ekim Ankara Gar Katliamı´nın 2. Yıldönümü nedeniyle düzenlemiş olduğu ?10 Ekim Katliamı Öncesi ve Sonrası? adlı söyleşiye katıldı.
Etkinliklerin yanı sıra açılışlara katılan, esnafı ve muhtarları da ziyaret eden Akın, esnafın ve muhtarların sorunlarını dinledi. Bölgesiyle yanından ilgilenmesi nedeniyle dikkat çeken Akın, gerek TBMM çalışmalarında gerekse konuşmalarında bölgesinin sorunlarını sık sık dile getirdiğini açıkladı.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli