Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Akın, yatırım konferansına katılmayan Ardahan Valisine yüklendi

Akın, yatırım konferansına katılmayan Ardahan Valisine  yüklendi

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Ardahan Yatırım Konferansına katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz öncülüğünde Ardahan Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonunda düzenlenen konferansa Ahmet Akın´ın yanı sıra çok sayıda CHP milletvekili ile çeşitli üniversitelerden akademisyenler ve yatırım yapmayı düşünen işadamları katıldı.
İki gün devam eden Ardahan´ın kalkınması, gelişmesi için yapılması gerekenlerin ele alındığı konferansta konuşan Akın, enerji politikalarını ve Ardahan için enerji alanında yapılması gereken önerilerini anlattı.
Konuşmasında özellikle ilin en büyük mülki amiri Valinin Ardahan için çok önemli olan böyle bir konferansa katılmamış olmasını ve AKP´li milletvekillerinin bulunmayışını eleştiren Akın ?Bir ilin gelişmesi ve kalkınması için birçok uzman, politikacı ve işadamı işlerini bırakıp buraya kadar geliyor, Ardahan için bir şeyler yapabilir miyiz diye konuşuyor, tartışıyor ama Ardahan Valisi böyle bir organizasyona sahip çıkmadığı gibi lütfedip katılmıyor. Anlaşılan Vali´nin Ardahan ve Ardahan´a hizmet gibi bir derdi yok? dedi.
Akın, konuşmasını enerji alanındaki düşünceleri ve Ardahan´a ilişkin bu konudaki önerilerini anlatarak bitirdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli