Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Akın, 1 Mayıs’ı emeğin başkenti Zonguldak’ta kutladı

Akın, 1 Mayıs’ı emeğin başkenti Zonguldak’ta kutladı

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için “emeğin başkenti” Zonguldak’taydı.

Millet İttifakı’nda maden kazalarının kader olmayacağı sözünü veren Akın, bir araya geldiği maden emekçilerine “Size söz, önce insan, sonra çevre sonra maden, diyerek çalışacağız” dedi. 
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde emeğin başkenti Zonguldak’ta maden işçileriyle bir araya gelen Akın, maden emekçilerine Millet İttifakı iktidarında gerçekleştirecekleri politikaları anlattı. 
Akın “Önce insan diyen bir anlayış beraberinde sürdürülebilir politikalar madencilikte en büyük sorun olan ölümlü iş kazalarının önüne geçeceğiz. Yaşanan maden faciaları göstermiştir ki bu facialar önlenebilirdir. Maden kazaları madencinin kaderi değildir.” diye konuştu. 
14 Mayıs’ta iktidar olacaklarını kaydeden Akın, “Ekonomiden demokrasiye, adaletten güvenlik politikalarına kadar her alanda yapacağımız köklü yeniliklerle herkesin hakkını aldığı refah içinde, zengin, adil ve demokratik bir Türkiye’yi birlikte kuracağız” değerlendirmesinde bulundu. 
Haber Merkezi
 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı